SKEPP media

Vacature: stageplek als Interieurarchitect bij SKEPP!

Door |

Kom stagelopen als Interieurarchitect in Amsterdam!

Wat kun je leren bij de design+build-tak van SKEPP in Amsterdam?

Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun leven door in een kantoor. Deze omgeving beïnvloedt het gedrag van de gebruikers. Wil jij hier meer over weten? En wil jij leren hoe je inspirerende kantoorinterieurs ontwerpt? En wil je meekijken hoe deze kantoorinterieurs in no time worden gerealiseerd? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor een stageplek bij SKEPP design+build in Amsterdam!

Wie zijn wij?

De design+build-tak van SKEPP richt zich exclusief op het ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen. Onze kracht is projecten realiseren binnen een zeer kort tijdsbestek. We werken hier hard aan met een jong team van ontwerpers en projectmanagers. We werken vanuit Amsterdam, Albergen (vlakbij Almelo) en België. We hebben een zeer sterke ambitie voor de toekomst, waarbij wij marktleider zijn in unieke concepten voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Bekijk projecten die SKEPP design+build gerealiseerd heeft.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige, gedreven en enthousiaste ontwerp(st)er die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving. Je komt te werken op onze locatie in Amsterdam-Zuidoost en je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van interieurarchitecten bij het ontwerpen en uittekenen van ontwerpen in 2D en 3D. 

Je beschikt over de volgende kwaliteiten en vaardigheden:

  • Beheersing van Vectorworks (2D en 3D), SketchUp en Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator & InDesign);

  • Uiterst nauwkeurig in tekenvaardigheid;

  • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig;

  • In het bezit van rijbewijs B;

  • Studerend aan HBO kunstacademie (zoals HKU, KABK, ArtEZ, Willem de Kooning academie etc.), Master interieurarchitectuur of HBO bouwkunde.

5 maanden stagelopen bij SKEPP in Amsterdam

Wij hebben een stageplaats beschikbaar vanaf 1 juli voor 4 of 5 dagen per week. De stageperiode bedraagt 5 aaneengesloten maanden. Voor de stage ontvang je een meer dan marktconforme stagevergoeding.

Solliciteer direct!

Als je voldoet aan bovenstaande punten, stuur dan vóór 15 juni jouw motivatie, portfolio en curriculum vitae naar onderstaand adres of neem contact op met contactpersoon Evelien Koekkoek (evelien@skepp.nl).

Adres stageplek SKEPP in Amsterdam:

SKEPP design + build
Hogehilweg 19
1011CB Amsterdam
www.skepp.nl

Bekijk ook de stageplek als 3D Modelleur bij SKEPP in Amsterdam en de stageplek als Front-end developer bij SKEPP in Albergen

Share
vacature skepp interieurarchitect kantoor amsterdam
Chat met ons!
Chat