SKEPP media

Stagelopen/afstuderen bij SKEPP als Front-end Developer? Dat kan!

Door |

Stagelopen/afstuderen bij SKEPP: een inspirerende werkomgeving, jonge collega's en doorgroeimogelijkheden

We zoeken een stagiair(e)/afstudeerder Front-end Development bij SKEPP. De startdatum is in principe in september, maar hierover is overleg mogelijk. Je komt te werken in het development-team van SKEPP. Bij SKEPP werken we met een team van 20 young professionals in ons recent gerenoveerde kantoorpand in Albergen. Wil je stagelopen/afstuderen bij een tof bedrijf in een vet kantoorpand in Albergen? Laat het ons weten en wie weet kom jij ons versterken!

vacature stagelopen bij skepp kantoorpandEen impressie van ons kantoor in Albergen, zie jij je hier stagelopen of afstuderen?

Stagelopen/afstuderen binnen het development-team van SKEPP...

Als stagiair(e)/afstudeerder Front-end developer ben je bezig met het optimaliseren, verbeteren en herontwerpen van onze websites skepp.nl en launchdesk.nl. Je werkt nauw samen met je jonge collega's die fulltime bezig zijn om de online vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en user-experience van ons ‘online-portal’ te verbeteren. 

Je werkzaamheden variëren van het bouwen van nieuwe onderdelen voor de website en/of CRM system, het optimaliseren van de bestaande website op het gebied van SEO, usability en code en het meedenken over nieuwe functionaliteiten voor de website. Je krijgt hierbij uiteraard ondersteuning van de professionals binnen het development-team. Een toffe, afwisselende en bovendien leerzame (afstudeer)stage!

Als stagiair(e)/afstudeerder Front-end Developer binnen SKEPP

 • Heb je mbo (of hbo) werk- en/of denkniveau; 

 • Is je code schoon, leesbaar en georganiseerd; 

 • Heb je ervaring met HTML5, CSS3 en Javascript;

 • Heb je bij voorkeur kennis van SASS, JQuery, PHP en/of MySQL.

 • Leer je snel en pas je graag de nieuwste technieken toe;

 • Ben je ambitieus en flexibel ingesteld;

 • Wil je de beste worden op jouw vakgebied.

SKEPP team 2016 in kantoorgebouw albergen Het team van SKEPP (er missen veel mensen op de foto).

We bieden jou het volgende:

 • Veel (creatieve) vrijheid en flexibiliteit;

 • Grote verscheidenheid aan werkzaamheden;

 • Een uitstekende stagevergoeding;

 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons snel groeiende bedrijf;

 • Een hippe werkomgeving en jonge collega's;

 • Elke dag een heerlijke verse lunch (gratis!).

Wat je wilt weten over SKEPP…

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Dit doet SKEPP met een explosief team van young professionals.

Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld. Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Eind 2017 gaan we in Duitsland van start.

Zie jij jezelf ook al stagelopen/afstuderen bij ons in Albergen?

Neem dan contact op met Melvin Hamer, Head of Development van SKEPP. Hij is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 085 - 877 05 19. Uiteraard is het ook mogelijk om hem te mailen, dit kan naar melvin@skepp.nl.

Share
stagelopen bij skepp vacature
Chat met ons!
Chat