SKEPP media

De uitstraling van mijn kantoor

Door |

Schoonmaak op kantoor

Daarnaast zijn de meeste mensen er aan gewend om op kantoor bediend te worden. Schoonmaken wordt gedaan en bij een defect of schade wordt er wel wat nieuws geregeld. Misschien moet je als je ergens gaat werken verantwoording krijgen over je eigen werkplek. Je gebruikt het en dus mag je het ook schoonmaken en onderhouden. En hierbij kan je gebruikte meubels ook een opknapbeurt geven.

Maar wat als je niet een eigen werkplek hebt. Een eigen stek creëren is dan wat lastiger. Misschien moet een vaste gebruiker zijn werkplek ruimer inrichten. Zodat er ook een plek is voor een flexwerkers zonder vaste werkplek. En dus eigenlijk zijn gecreëerde werkplek kan delen met gelijk gestemde. In ruil daarvoor kan deze persoon helpen met het onderhoud van de werkplek of het delen van kennis.

Het wordt dan niet pronken met nieuw. Maar laten zien wie jij bent en de omgeving wat jij prettig vindt om in te werken. Waarom zouden alle werkplekken in een kantoor er het zelfde uit moeten zien. Het voordeel van 2e hands is, dat het ook anders mag zijn.

Share
BERICHT540D77276B552 full
Chat met ons!
Chat