Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam Centrum?

Kantoorruimte huren Centrum Rotterdam

Rotterdam, een unieke skyline van kantoren en hotels kenmerken dit stadscentrum. Geen enkele andere stad in Nederland verandert zo ontzettend snel als Rotterdam. De Markthal, De Rotterdam Building en FIRST Rotterdam zijn voorbeelden van deze veranderende skyline. Dat is precies de reden waarom veel bedrijven ook hun kantoorruimte in Rotterdam willen huren. Coolblue, KPMG, Nationale Nederlanden, Unilever, Randstad en Youfone zijn voorbeelden van grote bedrijven die zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam. SKEPP biedt een ongekend breed kantooraanbod in Rotterdam te huur aan. Heb je daarbij nog vragen over de kantoorruimten die wij aanbieden, neem dan contact op met ons.

Rotterdam, topkantoorruimten op prachtlocaties

Op zoek naar een eigen kantoorruimte in het centrum van Rotterdam? Je kiest bij SKEPP zelf of je wilt huren aan de Coolsingel, het Kruisplein, het Hofplein, het Weena, de Westblaak, de Westersingel of het Vasteland. In het centrum van de stad heb je alle voorzieningen bij de hand. Bars, restaurants, hotels en theaters. Maar een bezoek aan de internationaal geroemde Markthal of Erasmusbrug met je (internationale) klanten is ook zeker de moeite waard. De Kop van Zuid maakt daarbij zeker indruk. Of je kunt gezellig een biertje doen in de Witte de Withstraat met je collega’s! De bereikbaarheid van het centrum per openbaar vervoer is perfect. Reizen jij en je collega’s ook veelvuldig per auto? Dan is het centrum wellicht niet zo’n handige keus. Laat je hierover informeren door de vastgoedconsultants van SKEPP, zij kennen het gebied en kennen de kantoren in het centrum van de stad.

De huurprijs van een kantoor in het centrum

Huurprijzen van kantoorruimten in het centrum van Rotterdam variëren van €140,- per m2 per jaar tot €200,- per m2 per jaar. Huur je liever een kantoorkamer (ook wel kantoorunit genoemd) in het centrum? De huurprijs van een kantoorkamer voor 4 personen in het centrum start vanaf circa €800,- tot €1000,- per maand. Deze prijs is afhankelijk van de locatie, maar meestal inclusief gas, water, licht, internet, gemeenteheffingen, receptiediensten en postverwerking.

Liever een kantoor buiten het centrum van de stad?

Kijkt u liever ook nog even buiten het centrum? Bekijk dan alle kantoorpanden van SKEPP in Rotterdam! U kunt ook eens verder kijken op specifieke stadsdelen, in Alexander huurt u goedkoop kantoorruimte en Rotterdam Airport is zeer goed bereikbaar.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Rotterdam Centrum" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

25 van de 25 kantoren in in de buurt van Rotterdam Centrum

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Rotterdam Centrum.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Rotterdam Centrum.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Rotterdam Centrum.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Rotterdam Centrum.

  • 1
  • 2
Sorteer op:
  • 1
  • 2
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten