Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Mechelen België?

Wil je in Mechelen een immokantoor huren?

Dit kantoor vind je bij SKEPP. Gemakkelijk en snel kantoren bekijken die bij je passen doe je bij SKEPP. Het grootste aanbod in tradionele kantoren en serviced offices in Mechelen. Ontvang geheel kosteloos informatie en professioneel advies. Bezoek ons snel en vind je nieuwe kantoor in Mechelen vandaag nog.

Welk kantoor moet mijn bedrijf kiezen?

Wordt het tijd om een nieuwe locatie voor je bedrijf te kiezen omdat het huidige business center te klein is? SKEPP helpt je graag in de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Huur een tradioneel kantoor of een full serviced office in Mechelen, jij bepaalt het helemaal zelf. Huur voor een all-inprijs of voor een kale huurprijs per maand. Het verschil is dat een kale huurprijs slechts de huur voor het kantoor betreft en een all-inprijs doet zijn naam eer aan. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden neem je contact met ons op.

Welke kantoren in Mechelen kan ik huren?

Het kiezen van het goede type kantoor is belangrijk als je zoekt naar een nieuw immokantoor. Heb je De kantoorruimtes zijn te huur in verschillende groottes. Zo huur je een werkplek, kantoorunit tot 10 personen of aan kantoorruimte op maat voor meer dan 10 personen. Het is belangrijk dat je een goede locatie kies voor je kantoorruimte. Je personeel moet kunnen genieten van goede aansluitingen voor het eigen- en openbaar vervoer. Ook is het niet onbelangrijk om een goed beeld te hebben van de voorzieningen die je in je nieuwe kantoor wilt hebben. Kies het juiste business center!

Zoeken naar de beste kantoorruimte in Mechelen?

SKEPP doet dit voor je en het is geheel kosteloos. Geef aan wat je nodig hebt en SKEPP zorgt dat jij een gedetailleerd voorstel krijgt met immokantoren. Doe een aanvraag en je ontvangt van ons dezelfde dag nog een voorstel. Wat jij SKEPP moet betalen? Niets, want wij hebben afspraken met de business centers. Het enige dat je voor ons moet doen, is ons laten weten waar de koffie het lekkerst is.

Mechelen is niet de enige locatie waar wij meerdere kantoren aanbieden. Zo hebben we ook geweldige kantoorlocaties in Antwerpen en Brussel. Kijk gerust eens rond!

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Mechelen België" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

10 van de 10 kantoren in in de buurt van Mechelen België

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Mechelen België.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Mechelen België.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Mechelen België.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Mechelen België.

  • 1
Sorteer op:

Er zijn 24 kantoren in de buurt, die ook aan jouw zoekopdracht voldoen:

  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten