Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Haarlem?

De hipste kantoorruimte huren in Haarlem? Verzekerd zijn van de laagste huurprijs van uw nieuwe werkplek in Haarlem? Misschien lukt het u beide wel! Bij SKEPP ontdekt u zelf de laagste huurprijzen van kantoorruimten en werkplekken in Haarlem. Reageer gratis op kantoorpanden!

 

Bepaal eerst hoeveel ruimte u nodig heeft

Een geschikt kantoor zoeken in Haarlem, het lijkt zo eenvoudig, aanbod genoeg toch? Wij merken dat juist daar veel huur-kandidaten moeite mee hebben. Kantoren van uw lijstje afstrepen, dat is een prima methode. Bepaal daarom eerst hoeveel vierkante meter, of voor hoeveel personen u kantoorruimte nodig heeft. Afhankelijk daar van, maakt u een keuze voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Dit is een eerste mooie stap in het uitdunnen van uw kantorenlijstje.

 

Uw nieuwe kantoor in Haarlem aan de snelweg, bij het Station of in het Centrum?

Hoe reizen u en uw medewerkers naar kantoor? Per openbaar vervoer, auto of per fiets/lopend? Wilt u klanten ontvangen op kantoor en indien ja, hoe bereiken zij u? Heeft u permanente parkeerruimte nodig, is het acceptabel dat bezoekers een stukje lopen naar uw kantoor? Wanneer u, uzelf deze vragen stelt bent u bezig uw nieuwe kantoorlocatie te bepalen. Na het bepalen van uw locatie en het kantoortype, bent u al een heel eind op weg.

 

De rol van SKEPP, wij vinden gratis de best passende kantoorruimte voor u!

Behalve locatie en kantoortype heeft u nog veel meer eisen/wensen, daarmee helpen wij u. Neem contact op voor één of enkele geschikte kantoren, wij analyseren uw zoekvraag en kijken of er nog meer goede opties zijn. Want u wilt natuurlijk zoveel mogelijk vergelijkingsmateriaal. Drie tot vijf kantoorpanden, dat is een ideaal aantal om te vergelijken. Wij zorgen ervoor dat de verschillende locatie-managers contact met u opnemen en dat zij u de beste huurprijs bieden. Hoe wij dan betaalt worden? Wij hebben met al onze kantoorlocaties afspraken omtrent vergoedingen. 

 

Naast Haarlem bieden wij ook kantoorruimten te huur aan in Heemstede, Bloemendaal en Hoofddorp. Neem ook hier eens een kijkje. Succes met uw zoektocht en we spreken elkaar snel!

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Haarlem" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

24 van de 24 kantoren in in de buurt van Haarlem

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Haarlem.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Haarlem.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Haarlem.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Haarlem.

  • 1
Sorteer op:
  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten