Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Antwerpen?

Op zoek naar een kantoor in Antwerpen?

Wil je je bedrijf graag vestigen in Antwerpen en zoek je daarom een kantoorruimte of werkplek? Huur dan bij SKEPP. Het huren van een kantoorruimte of werkplek bij SKEPP houdt in dat je een inspirerende werkplek of kantoorkamer krijgt voor een lage huurprijs. Ook het huren van grote kantoren voor meerdere personen is mogelijk! SKEPP is thuis op kantoor.

Populaire kantoorlocaties in Antwerpen

Kantoorruimte huren – Antwerpen Berchem

Kantoorruimte huren – Antwerpen Wommelgem

Kantoorruimte huren – Antwerpen Hoboken

Hoe vind je het geschikte kantoor of werkplek in Antwerpen?

Wanneer je voor je (eigen) bedrijf op zoek bent naar een geschikt kantoor of een toffe werkplek, ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Bij SKEPP huur je als freelancer een werkplek, als start-up een kantoorkamer of zelfs een kantoorruimte op maat van meer dan 500 vierkante meter als multinational. Het kiezen van het juiste type kantoor is dus erg belangrijk en er zijn drie verschillende vormen: een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Op meerdere plekken in Antwerpen heeft SKEPP kantoorruimte beschikbaar, zo huur je in Berchem of Antwerpen Centrum een kantoor tegen een scherpe prijs. Heb je een specifieke vraag over een bepaald kantoor of een locatie die we toevallig niet aanbieden? Neem contact op met SKEPP en wij gaan voor je op zoek!

Geschikte kantoorruimte huren bij SKEPP?

Wanneer duidelijk is waar je wilt gaan huren en voor hoeveel personen de ruimte die je wilt huren moet zijn, maken wij deze wensen/eisen inzichtelijk. Welke voorzieningen moet de nieuwe bedrijfslocatie hebben? Wil je een gedeelde receptie voor het ontvangst van klanten of juist niet? Zoek je een kale ruimte of een gemeubileerde, turn-key opgeleverde kantoorruimte? Hoe reizen collega’s naar het werk en is er parkeerruimte nodig? Welke uitstraling wil je voor het kantoor? Dit wordt allemaal besproken met jou, zodat SKEPP uit het aanbod de juiste match kan maken. We bespreken uiteraard alles met jou telefonisch of per mail. SKEPP kan zelfs voor je op zoek gaan naar kantoren buiten het aanbod, vraag het gewoon aan onze vastgoedconsultants. 

Waarom kantoorruimte huren in Antwerpen bij SKEPP?

Door doelgericht een analyse te maken van alle wensen en eisen die jouw (eigen) bedrijf stelt, kunnen we een overzicht maken van drie tot vijf kantoorpanden die het beste bij het bedrijfsprofiel passen. Dit overzicht bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je niet hoeft te zoeken op tientallen websites tussen honderden kantoorpanden. Informatie over de prijzen? Onze eigen SKEPP-locaties geven je die actuele informatie. Het systeem dat SKEPP heeft voor het zoeken naar kantoorruimte is uniek in Nederland en België. Voor wie doen we dat? Voor jou! We doen dit uiteraard gratis en geheel vrijblijvend, het kost je geen cent. Wij hebben prijsafspraken met de verhuurders van kantoren.

Is Antwerpen toch niet de juiste locatie? Kijk dan eens naar een locatie in Mechelen of het centraal gelegen Brussel.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Antwerpen" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

3 van de 3 kantoren in in de buurt van Antwerpen

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.

  • 1
Sorteer op:

Er zijn 24 kantoren in de buurt, die ook aan jouw zoekopdracht voldoen:

  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten