Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven?

Op zoek naar kantoorruimte in Eindhoven? Vergelijk zelf eenvoudig de huurprijzen van kantoorruimte. Ontdek de flexibele huurtermijnen voor werkplekken. Bekijk het uitgebreide aanbod van kantoorruimte in Eindhoven. Voordelig kantoorruimte huren kan bij SKEPP!

 

Huur ook de beste kantoorruimte in Eindhoven, bij SKEPP

Maakt u momenteel ook de volgende stap met uw bedrijf door, u bent op zoek naar een inspirerende werkplek of toffe kantoorruimte in Eindhoven? Dan bent u bij SKEPP aan het juiste adres, wij bieden u in Eindhoven op tal van locaties kantoorruimten te huur aan. Zo huurt u kantoorruimte in het Centrum van Eindhoven maar ook bij Eindhoven Airport. Andere kantoorlocaties in Eindhoven zijn de Hurk, Strijp-S en het Sciencepark. Het afgelopen jaar huurden circa 80 bedrijven kantoorruimte in Eindhoven bij SKEPP!

 

De vastgoedconsultants van SKEPP hebben veel ervaring 

Samen met u kijken we naar een geschikte kantoorlocatie in Eindhoven maar we kijken ook naar een geschikt kantoortype voor u. Zoekt u een werkplek voor één persoon, een kantoorkamer van 30, 50 of 80 m2, of toch een kantoorruimte op maat van 500 m2? Samen met een vastgoedconsultant van SKEPP bekijkt u hoeveel ruimte u nodig heeft en hoeveel personen er zouden moeten werken. Daarna gaan we ook kijken of u voorzieningen als een gemeenschappelijke receptie, 24-uurs toegang en glasvezel internet wenst. We nemen tevens verschillende contractmogelijkheden door, want flexibel huren is dat eigenlijk wel zo gunstig? Tot slot bespreken we de uitstraling die u wenst, zakelijk, creatief, inspirerend of juist low budget.

 

SKEPP vindt gegarandeerd een passend kantoor voor uw bedrijf

Op basis van de indicatoren; locatie, kantoortype, voorzieningen en contractsduur gaan onze vastgoedconsultants op zoek naar de best matchende kantoorruimte of werkplek in Eindhoven. Hoeveel dat kost voor u? Helemaal niets, wij hebben namelijk afspraken met elk van de SKEPP locaties in Eindhoven. Duurt dit dan lang? Nee, binnen één werkdag hebben we al enkele geschikte kantoorpanden gevonden, wij laten de officemanager ter plekke contact met u opnemen voor meer prijsinformatie en eventueel een rondleiding. Simpel toch? Samen met SKEPP vindt u de beste kantoorruimte in Eindhoven!

 

Bekijk ook het kantooraanbod van SKEPP in andere Brabantse steden zoals Breda, Den Bosch en Tilburg.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Eindhoven" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

Personen
1 PersoonPersonen
100 Personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

34 van de 34 kantoren in in de buurt van Eindhoven
34 van de 34 kantoren beschikbaar

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Eindhoven.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Eindhoven.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Eindhoven.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Eindhoven.

  • 1
  • 2
Sorteer op:
  • 1
  • 2
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten
Chat met ons!
Chat