Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Amersfoort?

SKEPP heeft in Amersfoort een ruim aanbod van kantoorruimten en bedrijfsruimten. Bent u van plan een bedrijfsruimte te huren in Amersfoort? Vergelijk dan eerst het uitgebreide kantooraanbod van SKEPP. Kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Amersfoort doet u bij SKEPP! 

Op zoek naar kantoorruimte in Amersfoort? Zo werkt huren bij SKEPP

De eerste stap in het huren van kantoorruimte is een helder beeld krijgen van het kantoortype waarnaar u op zoek bent. Wilt u de huurkosten zoveel mogelijk drukken maar wel profijt hebben van mede-ondernemers? Dan kan een werkplek in de open werkruimte een geschikte optie zijn. Een kantoorkamer is ideaal wanneer u met meerdere collega's bent en u wat meer privacy wilt. Een kantoorruimte op maat is uitermate geschikt voor (middel)grote bedrijven die zelfstandig een vloer willen huren. Ook de locatie in Amersfoort is van belang, kiest u voor het Centrum van Amersfoortkantorenpark de Hoefbusinesspark Calveen of bedrijventerrein Isselt? Hiervoor is het handig om na te gaan hoe u en uw collega's naar kantoor reizen.

 

Samen met SKEPP, vindt u de beste kantoorruimte in Amersfoort

Wanneer heeft u de kantoorruimte nodig, voor hoelang wilt u huren, is flexibel huren voor u eigenlijk wel geschikt, welke contractduur past het best bij u, zoekt u gemeubileerde kantoorruimte,  in welke branche bent u werkzaam en welke uitstraling heeft uw nieuwe kantoor daarbij nodig? Allemaal vragen die u met de vastgoedconsultant van SKEPP zult bespreken, telefonisch of per mail. Duurt dit dan lang? Nee, in een tijdsbestek van 10 minuten krijgen wij een helder beeld van uw zoekvraag en bekijken wij de mogelijkheden. Daarna benaderen wij enkele van de meest geschikte locaties in Amersfoort om u te voorzien van vergelijkingsmateriaal!

 

Tientallen bedrijven huurden vorig jaar kantoorruimte in Amersfoort bij SKEPP

Bij SKEPP helpen we u gratis in uw zoektocht naar kantoorruimte. U betaalt ons geen cent! Waar we dan wel aan verdienen? Wij hebben specifieke afspraken gemaakt met alle SKEPP kantoorlocaties. Zij willen u namelijk graag als nieuwe huurder verwelkomen. Zo ontstaat er een win-win situatie voor u en ons. En dat zorgt er automatisch voor dat wij ons altijd 100% inzetten voor u als huurkandidaat. SKEPP is thuis op kantoor!

 

Niet zeker van Amersfoort als nieuwe vestigingslocatie? SKEPP verhuurt ook kantoorruimte in Baarn en Soesterberg.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Amersfoort" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

13 van de 13 kantoren in in de buurt van Amersfoort

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amersfoort.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amersfoort.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amersfoort.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amersfoort.

  • 1
Sorteer op:
  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten