Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Den Haag?

Bij SKEPP gaat u op zoek naar actuele huur-aanbiedingen op kantoorruimte in Den Haag. SKEPP verhuurt de beste kantoorruimten en werkplekken tegen lage huurprijzen. Een werkplek of kantoorkamer huren? Ontvang gratis advies van ons! SKEPP is thuis op kantoor.

 

Zakelijke of juist hippe kantoorruimte huren in Den Haag?

Kantoorruimte huren in Den Haag, dat is niet zo moeilijk toch? Dat vinden wij bij SKEPP ook, maar in uw zoektocht naar kantoorruimte in Den Haag kan best wat verwarring ontstaan. Dat willen we natuurlijk beiden voorkomen. Bij SKEPP maakt u in eerste instantie zelf de keuze of u een werkplek in de open ruimte, een eigen afgesloten kantoorkamer of juist een gehele vloer (kantoorruimte op maat) wilt huren. SKEPP verhuurt tientallen kantoorpanden, honderden kantoorruimten en duizenden werkplekken in Den Haag. Weet u nog niet precies wat u moet huren? Geen probleem, SKEPP hielp tot op heden reeds honderden bedrijven in Den Haag aan kantoorruimte.

 

Laat ons kantoorruimte zoeken o.b.v. uw eisen en wensen

U heeft reeds gekozen voor een werkplek (in de open ruimte), kantoorkamer (met meerdere bedrijven op één verdieping) of kantoorruimte op maat (een eigen vloer of ruime deelvloer). Wanneer u bij ons aangeeft of u nog specifieke locatie voorkeuren heeft in Den Haag, bijvoorbeeld in de Haagse Hout nabij de snelweg A12 of juist dichtbij Den Haag Centraal Station, brengt ons dat weer een stap verder in de zoektocht. Andere locaties in Den Haag zijn Den Haag Centrum, Binckhorst, Laak en Escamp. Samen bespreken we dan tevens welke kantoorvoorzieningen er nodig zijn, bijv; glasvezel internet, een receptie, een sociaal hart, 24/7 toegang, meubilair etc. 

 

De best passende kantoorruimte in Den Haag, snel voor u gevonden!

Wij maken een complete scan van uw eisen en wensen. Dat doen we samen met u, per mail of telefoon. Duurt dat lang? Nee, onze vastgoedprofessionals weten precies welke informatie zij van u nodig hebben, binnen 10 minuten hebben wij een helder beeld. Wij dragen vervolgens gratis enkele geschikte kantoorlocaties aan o.b.v. de door u aangegeven eisen en wensen. Vaak kunt u de volgende dag al een rondleiding plannen binnen één van deze kantoorlocaties. Samen vinden we dus in een mum van tijd ook voor u geschikte kantoorruimte in Den Haag, helemaal gratis! Gratis? Ja wij hebben afspraken met al deze kantoorlocaties.

 

Toch een andere locatie gewenst? Zoetermeer is een goedkoop(er) alternatief. Ook Rijswijk en Delft zijn interessante locaties om uw bedrijf te vestigen.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Den Haag" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

Personen
1 PersoonPersonen
100 Personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

5 van de 5 kantoren in in de buurt van Den Haag
5 van de 5 kantoren beschikbaar

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Den Haag.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Den Haag.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Den Haag.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Den Haag.

  • 1
Sorteer op:

Er zijn 24 kantoren in de buurt, die ook aan jouw zoekopdracht voldoen:

  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten
Chat met ons!
Chat