Popovstraat 4

Kantoorruimte te huur aan de Popovstraat te Zwolle

Kantoorruimte gezocht in Zwolle? Dit is een modern geschakeld en gecombineerd kantoorgebouw bestaande uit twee bouwlagen. Binnen dit kantoorgebouw heeft uw bedrijf echt de mogelijkheid om te groeien. In dit kantoorgebouw wordt zowel kantoorruimte alsmede bedrijfsruimte te huur aangeboden. Zowel de bedrijfsruimte alsmede de kantoorruimte, is zelfstandig te huren.

Een zeer goedkope huurprijs van slechts €68,- per m2

Dit betreft een gecombineerd pand met kantoorruimte en bedrijfsruimte. Deze ruimte van 500 m2 huurt u voor €34.000,- per jaar. De te huren kantoor- en bedrijfsruimte wordt in de huidige aanwezige staat opgeleverd en dat betekent dat het pand casco wordt opgeleverd. Niet onbelangrijk, er is parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand in Zwolle!

Plan een rondleiding bij dit pand in Zwolle, gratis bij SKEPP

Er is reeds een huidige indeling gemaakt binnen dit pand, wat natuurlijk het voordeel heeft dat u dit zelf niet meer hoeft te (laten) doen. De bedrijfsruimte is voorzien van overheaddeuren zodat u gemakkelijk kunt laden en lossen. Dit levert u gegarandeerd tijdswinst op! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat of bedrijfsruimte in Zwolle? Neem dan contact op met SKEPP of plan nu alvast een gratis rondleiding in!

Moderne kantoorruimte te huur in Zwolle Popovstraat 4 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.