Hanzelaan 268-290

Kantoorruimte huren in representatief kantoorpand in Zwolle

In het kantorenpark van Zwolle, aan de Hanzelaan, is dit moderne en representatieve kantoorpand gelegen. Dit kantoorpand springt direct in het oog wanneer u het kantorenpark op rijdt, door de donkere stenen en het vele glaswerk. De kantoorruimten kenmerken zich door de hoge plafonds en de hoge mate van lichtinval. Een uitstekende locatie voor uw onderneming!

Kantoorruimten van verschillende metrages te huur

Het kantoorgebouw aan de Hanzelaan in Zwolle beschikt over 7 verdiepingen. U huurt hier kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Op dit moment is er nog 8396 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Wanneer u besluit hier een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, kunt u profiteren van de vele doorgroeimogelijkheden op deze locatie!

Huur een kantoorruimte voor €135,- per m2 per jaar

Op deze locatie in Zwolle huurt u een kantoorruimte voor een aantrekkelijke huurprijs van €135,- per m2 per jaar. Naast een modern en representatief ogend kantoorpand en een voordelige huurprijs is het kantoorpand ook nog eens uitstekend bereikbaar.
Het NS-station van Zwolle is aan de overkant van het kantoorgebouw gelegen en het busstation bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Waar wacht u nog op?

24/7 toegang tot uw kantoorruimte!

Wanneer u een kantoorruimte huurt in dit kantoorgebouw kunt  u profiteren van verschillende services en voorzieningen. Zo heeft u 24/7 toegang tot het kantoorgebouw en zijn er parkeerplaatsen, een pantry en lift aanwezig. Deze voorzieningen zorgen er voor dat u zorgeloos kunt werken en u zich volledig op uw onderneming kunt richten!

Interesse? Kom een kijkje nemen!

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt en wilt u wel eens een kijkje nemen in dit kantoorpand? Dat is geen enkel probleem! Via SKEPP plant u gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit kan via het rondleidingenformulier of door telefonisch contact op te nemen.

Kantoorruimte (>100 m2) huren in Zwolle Hanzelaan 268-290 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat