Super deal

Dokter van Deenweg 130, Zwolle

Kantoorruimte huren aan de Dokter van Deenweg (Berkum)

Op dit kantorenpark in Zwolle staat dit prachtige kantoorgebouw waar je kantoorruimte op maat kunt huren. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1996 met een totale gebruikersoppervlakte van 2096 m2. Er zijn op verschillende verdiepingen van dit kantoorpand nog grote ruimten vrij waar jij je bedrijf kunt vestigen. 

Huurprijzen, kantoor Dokter van Deenweg, Zwolle

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat te huur vanaf 160 m2. De totale verhuurbare oppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 1773 m2. Kantoorruimte op maat is in dit kantoorpand te huur voor een bedrag van €110,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand kantoorruimte voor de langer termijn. Wil je voor een korte periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Dokter van Deenweg: een lift, koffie/thee en parkeergelegenheid 

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk, beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun jij dus iedere dag gemakkelijk je auto parkeren. Daarnaast heeft het kantoorpand een lift en iedere ochtend kunnen huurders de dag beginnen met een heerlijke kop koffie of thee. De consumptie hiervan is namelijk inbegrepen in de huurprijs. Een prima lijstje met voorzieningen toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Dokter van Deenweg, Zwolle

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand prima bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A28 namelijk in slechts 5 minuten op kantoor. Reis je met de trein naar je werk? Treinstation Zwolle ligt op een afstand van slechts 3,2 kilometer. Het is ook mogelijk om vanaf hier de bus te nemen richting Kuyerhuislaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte op maat in Zwolle? Kom dan eens een kijkje nemen in dit kantoorpand. Wie weet ziet er een leuke ruimte tussen voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren op dit kantorenpark in Zwolle Dokter van Deenweg 130 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!