Dokter van Deenweg 13

Kantoorruimte huren tegen gunstige voorwaarden in Zwolle!

Een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren op het Zwolle Business Park, gunstig gelegen t.o.v. de autosnelweg A28? Dit kantoorpand met inpandig business center is gelegen aan de Dokter van Deenweg in Zwolle. U kiest hier voor een werkplek of gemeubileerde kantoorkamer (vanaf 10 m2) in het business center. Of een grotere kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) met eigen voorzieningen.

Koffiecorner, kinderopvang en fitnesscentrum aanwezig aan de Dokter van Deenweg in Zwolle

Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk wanneer u hier een werkplek of kantoorkamer huurt. Wilt u genieten van de laagste huurprijs? Het is slim om hier dan tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren! Informeer hierover bij SKEPP. Wilt u fit op kantoor aan de slag? Dat komt goed uit want er is een fitnesscentrum inpandig aanwezig. Ook is er een kinderopvang aanwezig en kunt u gebruik maken van de broodjeszaak, koffiecorner en bussines lounge. Uw auto parkeert u op het eigen parkeerterrein achter de slagboom.

Huur een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg in Zwolle al voor €300,- p.m. (all-in)!

Een dure locatie? Nee. U huurt hier al een werkplek voor maar €149,- per maand (all-in) of een kantoorkamer vanaf €300,- per maand (all-in)! U maakt dan ook nog eens gebruik van de business lounges op 60 andere locaties in Nederland en 2000 locaties wereldwijd! U werkt dus hier in Zwolle maar u kunt ook werken in Amsterdam, Milaan, Londen of Tokio.

Zoekt u een werkplek of kantoor in Zwolle? Bekijk dit pand eens!

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare kantoorlocatie in Zwolle met een wereldwijd netwerk? Neem dan contact op met SKEPP of plan eenvoudig een gratis rondleiding bij ons!

Kantoorruimte huren in Zwolle tegen gunstige prijzen! Dokter van Deenweg 13 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.