VERHUURD

Bloemendalstraat 7

  • Receptie

  • Sociaal hart

  • WiFi

  • Airconditioning

  • Beveiliging

  • Toiletten

  • Koffie/thee

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle!

Kantoorruimte huren aan de Bloemendalstraat (Binnenstad)

Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand uit 1937. Dit kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1263 m2. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit gebouw. Deze bedrijven zijn met name gericht op de zorg, denk hierbij aan praktijken voor psychologen en fysiotherapeuten.  

Huurprijzen, kantoor Bloemendalstraat, Zwolle

In dit kantoorpand aan de Bloemendalstraat in Zwolle zijn normaal gesproken kantoorruimten te huur vanaf €296,- per maand. De huurperiode is flexibel, zo kun je ervoor kiezen om voor de korte of juist lange termijn een kantoorruimte te huren. Echter, momenteel is de beschikbaarheid beperkt. Wil je weten wat er nog beschikbaar is? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan alle mogelijkheden met je bespreken. 

Bloemendalstraat: parkeerruimte en een dakterras

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo zijn er op loopafstand voldoende parkeermogelijkheden. Ideaal ook voor jouw gasten als zij op bezoek komen. Bovendien beschikt het kantoorpand over een dakterras. Een fijne plek om tijdens de zomermaanden de pauze door te brengen. Naast het dakterras zijn er ook nog andere gemeenschappelijke ruimten waar jij even kunt ontspannen tussen de werkzaamheden door. 

Locatie en bereikbaarheid, Bloemendalstraat, Zwolle

Als je met het openbaar vervoer naar kantoor reist, heb je geluk. Het kantoorpand is per openbaar vervoer namelijk uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is 900 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Vanaf dit station hoef je nog maar 11 minuten te lopen voordat jij je werkdag kunt beginnen. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A28 in 7 minuten op kantoor. Ook qua gezelligheid zit je aan de Bloemendalstraat aan het juiste adres. Gezellige cafés als Café De Hetebrij liggen namelijk op loopafstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bloemendalstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Bloemendalstraat in Zwolle? Neem dan contact met ons op en kijk welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming.

Moderne kantoorruimte huren in het centrum van Zwolle Bloemendalstraat 7 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat