Super deal

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Popovstraat 4

8013RK Zwolle Oosterenk-Wipstrik

5 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Popovstraat (Marsweteringlanden)

Dit modern geschakelde object gelegen aan de Popovstraat bestaat uit een tweetal bouwlagen. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en biedt 2 grote ruimten aan voor de verhuur. Binnen dit kantoorpand heeft jouw bedrijf echt de mogelijkheid om te groeien. Bedrijven uit iedere branche zijn welkom in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Popovstraat, Zwolle

In totaal is er een kantoorruimte beschikbaar van 500 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €2835,-. Deze 500 m2 bestaat uit 275 m2 bedrijfsruimte en 225 m2 kantoorruimte. Deze ruimten zijn verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Voor meer informatie over de beschikbare ruimten kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Popovstraat: casco oplevering en parkeerplaatsen

De ruimten die beschikbaar zijn in dit kantoorpand worden casco opgeleverd. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, je kunt de kantoorruimte namelijk geheel naar eigen wens inrichten. Bovendien zijn er op het eigen terrein 9 parkeerplekken aanwezig. Zijn deze allemaal bezet? Geen probleem! Op het bedrijventerrein zelf is ruim voldoende parkeergelegenheid, en dit is helemaal gratis.

Locatie en bereikbaarheid, Popovstraat, Zwolle

De dichtstbijzijnde bushalte van dit kantoorpand is De Marslanden. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 9 minuten. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dus uitstekend. Verder ben je met de auto vanaf de A28 en de A50 in slechts 15 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Popovstraat?

Zou jij graag deze laatst beschikbare ruimte willen huren bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte? Dat kan! Plan vandaag nog een rondleiding in en kom de ruimte met eigen ogen bekijken.

Moderne kantoorruimte te huur in Zwolle Popovstraat 4 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

2 beoordelingen Popovstraat

Erg zakelijk en de mogelijkheid om het hele kantoorpand te huren.

Erg zakelijk en de mogelijkheid om het hele kantoorpand te huren.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!