VERHUURD

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Nipkowstraat 13

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

Fraaie kantoorruimte te huur aan de Nipkowstraat te Zwolle

Op een perfecte locatie, gelegen aan de Nipkowstraat op bedrijventerrein De Marslanden, is dit representatieve kantoorpand vanaf heden beschikbaar voor de verhuur. Het gaat hierbij om een modern geschakeld kantoorpand, welke beschikt over circa 375 m2 bedrijfsruimte in combinatie met circa 255 m2 kantoorruimte, evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Kantoorruimte huren kan hier zodoende vanaf 185 m2.

De Marslanden in Zwolle, het grootste bedrijventerrein

Bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. Daarmee ook een locatie waar menig bedrijf graag gezien wordt. Wilt u meer weten over de locatie van dit pand in Zwolle, waarin zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte wordt aangeboden? Neem dan contact op met SKEPP.

U huurt hier kantoorruimte i.c.m. bedrijfsruimte

In dit kantoorpand huurt u kantoorruimte in combinatie met bedrijfsruimte. Deze totale oppervlakte van 630 m2 huurt u voor een jaarlijks bedrag van €39.825,-. Er is een onder ander een pantry aanwezig in het kantoorpand, hiervan kunt u gebruik maken. Dus zoekt u kantoorruimte in Zwolle, zoek dan niet verder. Plan uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Kantoorruimte en/of bedrijfsruimte te huur in Zwolle Nipkowstraat 13 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!