VERHUURD

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter van Deenweg 108

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

Kantoorruimte huren aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Kantoorruimte huren in een aantrekkelijk kantoorpand op kantorenpark Oosterenk in Zwolle? Dat kan! Je huurt kantoorruimten van diverse metrages in dit kantoorgebouw dat in het jaar 1996 gebouwd is. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 3580 m2. Het kantoorpand bevindt zich in een erg gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd gezellig een hapje te eten bij restaurant Vandaag, slechts 200 meter verderop gelegen.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Dokter van Deenweg huur je al een eigen kantoorkamer vanaf €289,- per maand. Je huurt tegen flexibele huurvoorwaarden. Het huurtermijn is in overleg met de verhuurder. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

24/7 toegang, parkeerruimte en lichte kantoren

Vergaderen op locatie is in dit kantoorpand geen enkel probleem. Er zijn vergaderruimten van verschillende groottes beschikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte bij het kantoorgebouw. Je kunt ervoor kiezen om je eigen, vaste parkeerplek te huren. Bovendien heb je 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. De kantoorruimten beschikken over voldoende ramen waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. Op deze manier ontstaat er een prettige werksfeer.

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde bushalte van dit kantoorpand is Dokter Hengeveldweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Reis je liever met de auto naar je werk en kom je vanaf de A28? Dan ben je binnen enkele minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook zeer geschikt is voor het organiseren van werkoverleggen met zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dokter van Deenweg in Zwolle? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar meer informatie.

Kantoorruimte huren Zwolle, Dokter van Deenweg 108 Dokter van Deenweg 108 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!