Kantoorruimte huren Zaandam, Rechte Tocht 10

Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rechte Tocht 10 in Zaandam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zaandam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op strategische locatie in Zaandam!

Het kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam. Het kantoorpand ligt aan de zuidelijke randweg, die de snelwegen A8 en A9 met elkaar verbindt. Het kantoorgebouw bevat naast kantoorruimte, ook bedrijfsruimte en een deels overdekt buitenterrein.

Huur uw eigen kantoorruimte op maat vanaf 268 m2, in Zaandam

Het is mogelijk om hier een kantoorruimte op maat te huren van 268 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 439 m2. De huurprijs bedraagt €4.583,- per maand wanneer u alle ruimtes huurt, binnen dit bedrijfspand in Zaandam. Wanneer u enkel geïnteresseerd bent in de kantoorruimte, neem dan contact op met SKEPP voor aanvullende informatie. U kunt hier huren voor de lange termijn, maar flexibele huurtermijnen behoren ook tot de mogelijkheden. Op dit moment is de gehele bedrijfsruimte verhuurd. 

Kantine en pantry zijn aanwezig, evenals een receptie

In dit kantoor aan de Rechte Tocht in Zaandam is een receptieruimte, een pantry en een kantine aanwezig. Daar kunt u gebruik van maken als u hier kantoorruimte huurt. In de directe omgeving zijn bushaltes en met de bus reist u naar het NS-station van Zaandam. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Zaandam? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rechte Tocht 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen