VERHUURD

Zaandam, Rechte Tocht 10

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zaandam!

Kantoorruimte te huur op strategische locatie in Zaandam!

Het kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam. Het kantoorpand ligt aan de zuidelijke randweg, die de snelwegen A8 en A9 met elkaar verbindt. Het kantoorgebouw bevat naast kantoorruimte, ook bedrijfsruimte en een deels overdekt buitenterrein.

Huur uw eigen kantoorruimte op maat vanaf 268 m2, in Zaandam

Het is mogelijk om hier een kantoorruimte op maat te huren van 268 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 439 m2. De huurprijs bedraagt €4.583,- per maand wanneer u alle ruimtes huurt, binnen dit bedrijfspand in Zaandam. Wanneer u enkel geïnteresseerd bent in de kantoorruimte, neem dan contact op met SKEPP voor aanvullende informatie. U kunt hier huren voor de lange termijn, maar flexibele huurtermijnen behoren ook tot de mogelijkheden. Op dit moment is de gehele bedrijfsruimte verhuurd.

Kantine en pantry zijn aanwezig, evenals een receptie

In dit kantoor aan de Rechte Tocht in Zaandam is een receptieruimte, een pantry en een kantine aanwezig. Daar kunt u gebruik van maken als u hier kantoorruimte huurt. In de directe omgeving zijn bushaltes en met de bus reist u naar het NS-station van Zaandam. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Zaandam? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!