Zaagmolenlaan 4

Kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Middelland in Woerden!

Aan de Zaagmolenlaan kunt u (ingerichte) kantoorkamers vanaf 31 m2 en kantoren op maat vanaf 100 m2 huren. Het kantoorpand ligt op bedrijventerrein Middelland. Op dit terrein zijn diverse lokaal tot internationaal opererende bedrijven gevestigd.

Het totale vloeroppervlakte, beschikbare kantoorruimte en de huurprijs van kantoorruimte

Het totale verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 4.550 m2, verdeeld over vier bouwlagen. Een kantoorruimte op maat huren kan hier voor een all-inprijs van €110,- per m2 per jaar. Een kantoorkamer van 31 m2 huurt u voor een all-inprijs van €320,- per maand. De huurovereenkomst gaat u aan voor vijf jaar met aansluitende perioden van telkens vijf jaar.

Goed bereikbaar vanaf de Snelweg en het Station in Woerden

Het kantoorgebouw is goed toegankelijk, gezien de ligging vlakbij de snelweg A12 (Duitsland – Den Haag). NS-station Woerden ligt op een loopafstand van ruim tien minuten. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Woerden? Plan dan nu uw eigen rondleiding, 24/7 helemaal gratis bij SKEPP!

Moderne kantoorkamers te huur vanaf 31 m2 te Woerden Zaagmolenlaan 4 Woerden Toplocatie!

1 beoordelingen Zaagmolenlaan

Vorige week heb ik een rondleiding gekregen in dit kantoorpand.

Het is een prettige werkruimte waar een ontspannen sfeer heerst. Ik vergelijk nog een paar opties om de omgeving Utrecht, maar dit is zeker een optie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!