Kantoorruimte huren Woerden, Zaagmolenlaan 4

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zaagmolenlaan 4 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Middelland in Woerden!

Aan de Zaagmolenlaan kunt u (ingerichte) kantoorkamers vanaf 31 m2 en kantoren op maat vanaf 100 m2 huren. Het kantoorpand ligt op bedrijventerrein Middelland. Op dit terrein zijn diverse lokaal tot internationaal opererende bedrijven gevestigd.

Het totale vloeroppervlakte, beschikbare kantoorruimte en de huurprijs van kantoorruimte

Het totale verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 4.550 m2, verdeeld over vier bouwlagen. Een kantoorruimte op maat huren kan hier voor een all-inprijs van €110,- per m2 per jaar. Een kantoorkamer van 31 m2 huurt u voor een all-inprijs van €320,- per maand. De huurovereenkomst gaat u aan voor vijf jaar met aansluitende perioden van telkens vijf jaar.

Goed bereikbaar vanaf de Snelweg en het Station in Woerden

Het kantoorgebouw is goed toegankelijk, gezien de ligging vlakbij de snelweg A12 (Duitsland – Den Haag). NS-station Woerden ligt op een loopafstand van ruim tien minuten. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Woerden? Plan dan nu uw eigen rondleiding, 24/7 helemaal gratis bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Vorige week heb ik een rondleiding gekregen in dit kantoorpand.

Het is een prettige werkruimte waar een ontspannen sfeer heerst. Ik vergelijk nog een paar opties om de omgeving Utrecht, maar dit is zeker een optie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zaagmolenlaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen