VERHUURD

Woerden, Trasmolenlaan 5

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Woerden!

100 m2 kantoorruimte huren in Woerden? U betaalt slechts €80,- per m2 per jaar!

Kantoorruimte vinden in Woerden? Aan de Trasmolenlaan in Woerden biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. In het 4 bouwlagen tellende kantoorgebouw is kantoorruimte beschikbaar vanaf 100 m2. Ook zijn er grotere metrages beschikbaar, het totale beschikbare vloeroppervlak bedraagt namelijk 2.595 m2. Het pand is gerealiseerd in 1990 en beschikt over moderne technische installaties.

De huurtermijn kan in onderling overleg worden overeengekomen

Een korte huurtermijn is in overleg met de eigenaar mogelijk. Wilt u profiteren van een vaste lage huurprijs? Binnen dit kantoorpand huurt u voor slechts €80,- per m2 per jaar. De te huren kantoorruimte aan de Trasmolenlaan beschikt over verschillende aanvullende services en voorzieningen, informeer hier naar bij SKEPP.

Dit kantoor in Woerden is goed bereikbaar per auto en bus

Door de nabijheid van Rijkssnelweg A12 (Den Haag – Arnhem) en het NS station van Woerden is de ligging uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Woerden, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Of plan direct uw eigen rondleiding, geheel gratis en vrijblijvend bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!