Kantoorruimte huren Utrecht, Proostwetering 41

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Proostwetering 41 in Utrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 m2
  Huurprijs: € 426 € 405 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 31 m2
  Huurprijs: € 905 € 860 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 968 € 920 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 1.053 € 1.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 1.316 € 1.250 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Proostwetering in Utrecht (West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Utrecht West, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Proostwetering hier heb je de mogelijkheid om een kantoor te huren die perfect aansluit bij de grootte van jouw organisatie. Naast de comfortabele werkomgeving biedt het kantoorgebouw nog meer dan alleen werkplekken. Je kunt aan de Proostwetering naast werken ook gebruik maken van de vergaderruimten, pantry’s en presentatieruimten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Op dit moment is de kleinste kantoorunit een ruimte van 15 m2 te huur voor een maandelijks bedrag van €621,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Er is ook 44 m2 te huur voor €1821,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 136 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €5118,-. Naast deze kantoorruimten heb je ook de mogelijkheid om opslagruimte te huren op deze locatie. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Gemeubileerde kantoorruimten en een luxe pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Proostwetering in Utrecht West kun je direct aan de slag, de kantoorruimte is namelijk al helemaal voor je ingericht! Erg handig, je hoeft je namelijk niet meer druk te maken om het interieur en welke meubels je daar voor nodig hebt. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s aanwezig, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een verse lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een ideale locatie gelegen, je huurt hier namelijk een kantoorruimte aan de A2. Wanneer je met de auto naar je kantoor reist ben je dus snel vanaf de snelweg op kantoor en kun je vervolgens de auto op eigen terrein parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 1 minuut bereik je een bushalte, via deze buslijn kun je makkelijk het Centraal Station van Utrecht bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Proostwetering in Utrecht West?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Proostwetering in Utrecht West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Proostwetering in Utrecht West


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Proostwetering 41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen