Churchilllaan 11, Utrecht Zuid

Kantoorruimte huren aan de Churchilllaan in Utrecht(Zuidwest)

Aan de Churchilllaan in Utrecht, in de buurt van het Kanaleneiland, staat dit gerenoveerde kantoorgebouw dat is gebouwd in 1961. Met een totaal perceeloppervlak van 23.128 m2 en een totaal verhuurbare ruimte van 1100 m2 zijn er veel huurmogelijkheden binnen dit kantoorpand. Met een hoogte van 70 meter heeft het gebouw uitzicht over heel Utrecht en omgeving. De duurzaamheid van dit kantoorpand is erg goed en wordt daarom beloond met energielabel B. 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn kantoorruimtes te huur van 42 m2 tot 510 m2. Kantoorruimtes zijn te huur voor een periode vanaf 6 maanden. In dit gebouw geldt een vanafprijs van €1150,- per maand voor een afgesloten kantoorkamer. Op dit moment huren verschillende bedrijven al een kantoorruimte, van start-ups tot gerenommeerde corporaties. Deze bedrijven zijn werkzaam in uiteenlopende branches. 

Voldoende parkeergelegenheid 

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Churchilllaan in Utrecht, is het ook mogelijk om een parkeerplaats te huren bij dit pand. Er zijn namelijk voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij dit fraaie pand. Daarnaast beschikt het pand over een bemande receptie, zo worden jij en je gasten altijd vriendelijk ontvangen. Ook zijn er diverse pantry’s aanwezig waar jij ’s middags je lunch kunt bereiden. Heb je ruimte nodig voor een vergadering? Ook hiervoor hoef je het kantoorpand niet te verlaten. Vergaderzalen kun je namelijk boeken via het online reserveringssysteem. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Churchilllaan is zeer goed. Het pand is vlak naast de snelwegen A2 en A12 gelegen. Tram 60 en 61 stoppen voor de deur, deze brengen je in slechts 12 minuten naar Utrecht Centraal. Verder ligt het pand tegen winkelcentrum Kanaleneiland aan, handig als je na het werk even wilt shoppen. Ook liggen er in de directe omgeving van het gebouw vele restaurantjes, koffiebarretjes en supermarkten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Churchilllaan? 

Zie jij jezelf al werken op deze zichtlocatie aan de Churchilllaan in Utrecht? Plan dan snel een rondleiding in om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Misschien werk jij binnenkort wel in dit modern uitgeruste kantoorgebouw. 

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Churchilllaan in Utrecht Zuid

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Churchilllaan in Utrecht Zuid.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Kantoorruimte huren Utrecht Zuidwest, Churchilllaan 11 Churchilllaan 11 Utrecht Zuid Toplocatie!

1 beoordelingen Churchilllaan

De industriële looks die zijn ontstaan na de renovatie, geven de kantoorruimten een gave maar rustige uitstraling, super!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!