Super deal

Utrecht West, Vleutensevaart 100

 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 750 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Vleutensevaart in Utrecht (West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit prachtige kantoorgebouw aan de Vleutensevaart in Utrecht West? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Het kantoorpand ligt nabij gelegen van het gezellige centrum van Utrecht en is voor een lange tijd het hoofdkantoor geweest van Douwe Egberts. Na de grote renovatie werden er naast kantorenruimten ook een restaurant, hotel, gym en diverse vergaderruimten opgezet. Een fijne plek waar je alles bij de hand hebt dus!

Huurprijzen

Op de eerste en vijfde verdieping van het kantoorgebouw zijn de kantoorruimten gevestigd. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 4 personen, wanneer je met minder mensen bent en liever in een grotere kantoorruimte wilt werken, is dat natuurlijk ook geen probleem. Voor een kantoorruimte van 4 personen betaal je een maandelijks bedrag van €750,-. Ook is het mogelijk om een kantoorruimte van 6 personen te huren voor €1125,- per maand en voor een 8-persoons kantoorunit betaal je maandelijks €1500,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding.

24/7 toegankelijk en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Vleutensevaart in Utrecht West, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo kun jij door de 24/7 toegang zelf jouw eigen werktijden bepalen, ideaal wanneer je bijvoorbeeld in het weekend nog even terug wilt komen om wat werkzaamheden af te ronden. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een toegangscontrolesysteem, handig en veilig! Komen er vaak klanten langs of wil je een presentatie geven aan je collega’s? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Wensen voor koffie, thee, lunch en diner kunnen ook worden verzorgd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, namelijk aan de rand van het centrum van Utrecht. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij iedere dat makkelijk jouw werkplek. Vanaf de A2, A12 en A27 bereik jij makkelijk de Vleutensevaart, vervolgens heb je de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op korte loopafstand zijn er meerdere bushaltes te vinden met een directe lijn naar Utrecht Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vleutensevaart in Utrecht West?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Vleutensevaart in Utrecht West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan de Vleutensevaart in Utrecht.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Vleutensevaart in Utrecht West

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Vleutensevaart in Utrecht West.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!