Super deal

Atoomweg 350, Utrecht West

3542 AB Utrecht West

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg (West)

Op Bedrijventerrein Lageweide staat dit kantoorpand dat gebouwd is in 1985. Een uistekende locatie om jouw bedrijf te huisvesten. Het kantoorgebouw heeft een totaal perceeloppervlakte van 1245 m2 waarvan momenteel nog een groot deel beschikbaar is voor de verhuur van kantoorruimten. Bedrijven die al een kantoorruimte huren in dit pand zijn rechtskundig adviesbureaus, telecombedrijven en gezondheidsinstellingen. 

Huurprijzen, kantoor Atoomweg, Utrecht 

In dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht huur je kantoorruimte voor een bedrag van €115,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Servicekosten bedragen €35,- per m2 per jaar. Momenteel zijn er 3 grote ruimten beschikbaar van 95 m2, 105 m2 en 283 m2. Voor de ruimte van 95 m2 betaal je maandelijks €1187,50, terwijl je voor de ruimte van 105 m2 €1312,50 betaalt en voor de ruimte van 283 m2 €3537,50. In principe huur je kantoorruimte in dit pand voor een langere termijn. 

Atoomweg: high-speed internet, een pantry en een lift 

De services in dit pand zijn van hoog niveau. Zo beschikt het hele pand over een razendsnelle internetverbinding. Daarnaast is er een pantry aanwezig en bevindt zich in dit kantoorpand een liftinstallatie. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig en heeft iedere huurder 24/7 toegang tot het kantoorpand. Hierdoor kun jij te allen tijde jouw werkzaamheden uitvoeren. 

Locatie en bereikbaarheid, Atoomweg, Utrecht 

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Utrecht Terwijde. Dit station ligt op een afstand van 3 kilometer. De bushalte Otto Hahnweg ligt letterlijk voor de deur, dit zorgt voor een ideale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Verder zijn de rijkswegen A2, A12 en A27 binnen 10 autominuten bereikbaar. Wil jij na werktijd nog snel even ergens een hapje eten? Kom dan eens langs bij Restaurant Zuiver. Of drink tussen de middag een heerlijk kopje koffie bij Vineyard Food & Drinks. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg?

Ben jij op zoek naar een grote kantoorruimte op een mooie locatie in Utrecht en lijkt het je wat om een van de beschikbare ruimtes te huren? Kom dan binnenkort eens een kijkje nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Kantoorruimte huren in Utrecht Central Businesspark Atoomweg 350 Utrecht West Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!