Amersfoortsestraat 124D

Ingerichte kantoorruimte huren in bosrijke omgeving in Amersfoort/Soesterberg

Geef ook ambitie en ondernemerschap alle ruimte in Amersfoort/Soesterberg. U huurt hier een werkplek, ingerichte kantoorkamer vanaf 15 m2 en kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Een werkplek huurt u al vanaf €300,- per maand, terwijl u een ingerichte kantoorkamer huurt vanaf €325,- per maand. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf €120,- per m2 per jaar.

Langdurig of kortstondig kantoorruimte huren? U bepaalt!

Wilt u optimale flexibiliteit of juist langdurig financieel profijt met betrekking tot uw kantoorruimte? U heeft de keuze tussen kortlopende en langlopende meerjarige huurcontracten. Het te huren kantoorpand in Soesterberg heeft een vloeroppervlak van 2.226 m2 evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, wat zorgt voor inspiratie!

Kantoorruimte onlangs met 270 m2 uitgebreid in Soesterberg

Onlangs is de oppervlakte van het kantoorgebouw in Amersfoort/Soesterberg uitgebreid met een kantoorruimte van 270 m2. Daardoor is er extra kantoorruimte beschikbaar voor huurkandidaten. Prettig toch?

Geniet van de ondersteunende services binnen dit kantoorpand

De mensen van de receptie in dit kantoorpand te Amersfoort/Soesterberg leggen u volledig in de watten op kantoor met vele ondersteunende services, zoals telefoonbeantwoording en postverwerking. Een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huren? Vraag dan geheel vrijblijvend een rondleiding aan bij SKEPP!

Diverse kantoorruimte te huur in Amersfoort/Soesterberg Amersfoortsestraat 124D Soesterberg Toplocatie!

2 beoordelingen Amersfoortsestraat 124D

Wat een práchtige locatie in Soesterberg is dit, echt een plaatje!!

Een kantoorpand met veel status in een geweldig mooie groene omgeving. Super

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.