Amersfoortsestraat 124

Kantoorruimte huren aan de Amersfoortsestraat (Soesterberg)

Op zoek naar een kantoorruimte in Amersfoort/Soesterberg voor jouw onderneming? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit kantoorpand huur je namelijk kantoorruimten en kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand uit 1999 met een totale gebruiksoppervlakte van 800 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan softwareproducenten, rechtskundig adviesbureaus en financiële bedrijven. Dit kantoorpand ligt aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Soesterberg, hierdoor kan je in beide steden goed terecht voor supermarkten, postkantoren en dergelijke. 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is het mogelijk een kantoorruimte te huren of kantoorruimte op maat. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 20 m2. Beschikbare ruimten lopen op tot maar liefst 800 m2. Wil je optimale flexibiliteit of juist langdurig financieel profijt met betrekking tot jouw kantoorruimte? Je hebt de keuze tussen kortlopende en langlopende meerjarige huurcontracten en tussen kaal of gemeubileerde kantoren. De vele gratis parkeerplekken bij dit kantoorpand maken het een populaire locatie. Ook kan je hier je elektrische auto opladen. 

Glasvezel internet, receptiediensten en 24/7 toegang

De services en voorzieningen in dit kantoorpand aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg zijn van topniveau. Zo is er glasvezel internet aanwezig voor jou en je gasten. Daarnaast is er een bemande receptie. De receptionisten ontvangen jou en je gasten met veel plezier en tevens zullen ze je post in ontvangst nemen. Bovendien heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en is de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Ideaal als jij af en toe iets langer wilt doorwerken. Ook kunnen huurders die op de fiets komen gebruik maken van de douche in het kantoorpand, zodat je altijd fris aan de werkdag kan beginnen. Als huurder krijg je elke maand een aantal uren om gratis de vergaderruimten te gebruiken. Als je hier vaker gebruik van wilt maken kan je deze uren voor voordelige tarieven afnemen. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg, is uitstekend bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Bathanië/Hebron. Deze bushalte stopt recht voor de deur. Met de auto daarentegen ben je vanaf zowel de A28, A12 en A1 in enkele minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid zorgt ervoor dat het ook een prettige locatie is voor het organiseren van vergaderingen met zakenpartners. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amersfoortsestraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg? Dat kan! Plan een rondleiding in en bekijk het kantoorpand met eigen ogen. Dit is gratis en je zit nergens aan vast.

Huur kantoorruimte in fraaie kantoorvilla - Soesterberg Amersfoortsestraat 124 Soesterberg Toplocatie!

3 beoordelingen Amersfoortsestraat

Gelegen in een mooie en rustige omgeving.

Ziet er van binnen sfeervol en representatief uit. Goede locatie om ook zakelijke afspraken te ontvangen.

Prachtig kantoorpand vlakbij Amersfoort.

Goede voorzieningen aanwezig zoals de vergaderruimte.

Prettige kantoorruimtes om in te werken, alles ziet er fris en fruitig uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat