Kantoorruimte huren Sittard, Engelenkampstraat 57

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Sittard, Stadhuis 1 min. lopen (75 m)
 • Treinstation Sittard 12 min. lopen (0,9 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Engelenkampstraat 57 in Sittard

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 11 m2
  Huurprijs: € 175 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 175 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 225 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Engelenkampstraat in Sittard

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Sittard? Dan is dit kantoorgebouw aan de Engelenkampstraat misschien wel iets voor jou. Het pand is gebouwd in 1940 en heeft een prachtige en authentieke uitstraling. Met een totale gebruiksoppervlakte van 390 m2 en een goede ligging aan de rand van het centrum van Sittard, is de bereikbaarheid van het kantoorpand ook goed. Met zowel het openbaar vervoer als met de auto bereik je makkelijk je werkplek. 

Huurprijzen

Op deze locatie zijn in totaal 13 kantoren aanwezig en 1 vergaderruimte. Op dit moment is er slechts 4 kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte vanaf 12 m2 voor een maandelijks bedrag van €175,-. De grootste beschikbare unit is op dit moment een kamer met een oppervlakte van 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €225,-. Let op! Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Een groot voordeel bij deze locatie is de parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van het kantoorpand. Hoe lekker is het om elke ochtend naar je werkplek te rijden, met de gedachte dat je niet eerst opzoek hoeft te gaan naar een parkeerplek?

Een pantry en ontspanningsruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Engelenkampstraat in Sittard, heb je de mogelijkheid om van vele voorzieningen en faciliteiten gebruik te maken. Zo is er een pantry waar je dagelijks koffie en thee kunt halen en een grote berging waar je wat spullen op zou kunnen slaan. Buiten de vergaderruimte om is er ook een ontspanningsruimte. Deze ontspanningsruimte is voorzien van een tafelvoetbal, een dartbord en een playstation, aan afleiding dus geen gebrek.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer is het pand makkelijk te bereiken. Zo is er een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand en is het treinstation van Sittard een paar minuten verder op. Vanaf meerdere snelwegen zoals de A76 en A2 kost het ook slechts een paar minuten om bij je werkplek aan te komen. Mocht je van afleiding houden tijdens of na werktijd? Dan heb je mazzel, in de nabije omgeving van het pand is veel te beleven. Er zijn gezellige koffietentjes, leuke cafés en goede restaurants. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Engelenkampstraat in Sittard?

Zie jij het zitting om een kantoorruimte te huren aan de Engelenkampstraat in Sittard? En wil je graag het kantoorpand met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen zij gratis en geheel vrijblijvend.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Engelenkampstraat 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen