VERHUURD

Schiphol, Stationsplein 202

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Schiphol!

Kantoorruimte te huur binnen het kantorenpark op Schiphol Airport, met parkeerruimte!

U huurt kantoorruimte op een gunstige locatie, gelegen aan het Stationsplein in Schiphol Oost. Zoals de naam al doet vermoeden ligt Nederlands grootste vliegveld in de directe nabijheid. Het kantoorpand draagt de naam 'Gebouw 144' en hier huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2. Ook voor grotere metrages bent u hier aan het juiste adres. Een kantoorruimte op maat huurt u vanaf 100 m2.

Te huren kantoorruimte op Schiphol Airport

Momenteel is er nog circa 1.100 m2 kantoorruimte beschikbaar. De huurtermijn is in overleg flexibel maar voor de lange termijn huurt u hier ook kantoorruimte. Een lange huurtermijn kan voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs. Een kantoorkamer huren? Dit kan al vanaf €390,- per maand. Kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf slechts €135,- per maand. In de omgeving zijn vele voorzieningen beschikbaar.

Schiphol is meer dan een luchthaven, diverse hotels en Schiphol Plaza

Denk hierbij aan diverse hotels, Schiphol Plaza en andere faciliteiten. Ook binnen de muren van het kantoorpand kunt u gebruik maken van voorzieningen en services. Zo is er vergaderruimte en de mensen van de receptie zijn bereid om u te ondersteunen. Denk hierbij aan postverwerking en het opnemen van de telefoon.

Wilt u ook uw auto bij kantoor kunnen parkeren?

Parkeren? Dat kan op het parkeerterrein bij het kantoorgebouw. Dus wilt u uw onderneming vestigen in de directe nabijheid van Schiphol Airport? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via het menu aan de rechterkant van deze pagina. U kunt uiteraard ook contact opnemen met SKEPP!

1 beoordelingen Stationsplein

De receptionisten helpen je in verschillende werkzaamheden, fijn wanneer je hier zelf even geen tijd voor hebt. Daarnaast is het gebruik maken van de vergaderruimte ook ideaal, vooral wanneer en klanten langs komen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!