Kantoorruimte huren Schiphol, Shannonweg 21

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Shannonweg 21 in Schiphol

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 244 m2
  Huurprijs: € 3.662 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Shannonweg in Schiphol

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Shannonwegin Schiphol? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand! Je huurt hier een kantoorruimte op een zeer gunstige locatie waar je ook de mogelijkheid hebt om je kantoor te combineren met een bedrijfshal.  Dus heb jij een onderneming die op zoek is naar een geschikte locatie met bijvoorbeeld werkzaamheden in de luchtvaart of logistiek? Dan is dit de perfecte locatie voor jou!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamers starten vanaf 38 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €395,-. Ben je op zoek naar een grotere kantoorunit? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 156 m2 voor €1625,- per maand. Naast deze kantoorkamers zijn er ook 2 grote kantoorruimten van boven de 200 m2, één van deze kantoorunits is in combinatie met een bedrijfshal te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, 24/7 toegankelijk en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Shannonweg in Schiphol brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Zo is er bij aankomst een grote parkeerplaats aan de voorzijde van het kantoorgebouw, makkelijk en snel! Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van je werkplek, ideaal wanneer je na werktijd of in het weekend de laatste werkzaamheden wil afronden. In de pauze een lekker kopje koffie/thee zetten of een goede lunch voorbereiden? Maak dan gebruik van de pantry!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging in Schiphol. Je bereikt namelijk vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen zoals de A4 en A9 binnen enkele minuten jouw kantoorkamer. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat vind je een bushalte met een directe aansluiting op het treinstation van Schiphol. Op het terrein komt er dagelijks een lunchbus langs, hier kun je genieten van de lekkerste broodjes. Een echte aanrader!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Shannonweg in Schiphol?

Zie jij het wel zitten om met jou onderneming een kantoorruimte te huren aan de Shannonweg in Schiphol? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Shonnonweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Veel daglicht!!!

Echt een pluspunt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Shannonweg 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen