Folkstoneweg 2

Kantoorruimte huren in onder architectuur gebouwd kantoorpand te Schiphol Zuid-Oost!

Aan de Folkstoneweg is dit markante kantoorpand gelegen. Het kantoorpand heeft een erg representatieve uitstraling, zowel van de binnen- als buitenkant. Bij SKEPP huurt u hier een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Kortom, de ideale vestiging wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte met groter metrage.

Hoeveel kost kantoorruimte op Schiphol aan de Folkstoneweg?

De huurprijs is slechts €160,- per m2 per jaar, en dat op deze geweldige locatie. U bepaalt zelf of u hier voor de korte of lange termijn gaat huren. Dat is de combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid binnen dit kantoorgebouw. Een langere huurtermijn is over het algemeen financieel gunstiger. Wanneer u hier huurt, kunt u ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen.

Kies ook voor kantoorruimte met extra voorzieningen

Wilt u een hapje eten? Bezoek het bedrijfsrestaurant. Zoekt u een plek om te vergaderen? Daarvoor zijn speciale ruimten ingericht. Kopje koffie? Breng een bezoekje aan de koffiecorner. Verder is er ook een pantry en maakt u gebruik van WiFi en airconditioning. Parkeren? Parkeerruimte op eigen terrein.

Dit kantoorgebouw ligt op een toplocatie op luchthaven Schiphol!

De locatie van de kantoorruimte is erg goed. Door de nabijheid van Schiphol Airport is de bereikbaarheid per openbaar vervoer, auto én vliegtuig uitstekend. Overtuigd om uw onderneming hier te vestigen? Bekijk uw nieuwe kantoorruimte op maat dan snel! Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in.

Kantoorruimte te huur op terrein Schiphol Airport! Folkstoneweg 2 Schiphol Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat