VERHUURD

Schiphol, Folkstoneweg 2

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Schiphol!

Kantoorruimte huren aan de Folkstoneweg in Schiphol

Aan de Folkstoneweg is dit markante kantoorpand gelegen. Het kantoorpand heeft een erg representatieve uitstraling, zowel van de binnen- als buitenkant. Het kantoorpand is hier gevestigd sinds 2005 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5680 m2.

Huurprijzen

De huurprijs is slechts €160,- per m2 per jaar, en dat op deze geweldige locatie. Je bepaalt zelf of u hier voor de korte of lange termijn gaat huren. Dat is de combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid binnen dit kantoorgebouw. Een langere huurtermijn is over het algemeen financieel gunstiger. Wanneer je hier huurt, kunt u ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Let op! Op dit moment zijn er geen kantoorruimten beschikbaar

Bedrijfsrestaurant, vergaderruimte en super snelle Wi-Fi

Wanneer je een lekker hapje wil eten in de pauze is dat mogelijk in het bedrijfsrestaurant. Zoek je een plek om te vergaderen? Daarvoor zijn speciale ruimten ingericht. Het gehele kantoorpand is voorzien van goede Wi-Fi wat zorgt voor snel en efficiënt werken. Mocht je met de auto komen is dat hier geen probleem, het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid.

De locatie van de kantoorruimte is erg goed. Door de nabijheid van Schiphol Airport is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is een afstand van 4 uur lopen en met 7 minuten rijden bereik je de oprit van de A4.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Folkstoneweg in Schiphol?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden van dit pand met de aanwezige voorzieningen en goed bereikbare locatie? Neem dan snel contact op en plan een rondleiding in met een van onze vastgoedconsultants. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Folkstoneweg

Grootschalig en praktisch

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!