Flamingoweg 1-59

Representatieve kantoorruimte huren op Schiphol-terrein, informeer bij SKEPP naar de actuele huurprijs

Op zoek naar kantoorruimte op het terrein van Schiphol Airport? Dit representatieve kantoorpand is gelegen aan de Flamingoweg en draagt de naam ‘Freightway’. In dit vier bouwlagen tellende kantoorpand huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2. Maar ook voor een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 bent u hier aan het juiste adres.

Niet alleen kantoorruimte maar ook bedrijfsruimte te huur

Naast kantoorruimte, kunt u ook bedrijfsruimte huren binnen het kantoorpand op Schiphol. In overleg zijn hier flexibele huurtermijnen mogelijk, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn. Een langere huurtermijn kan zorgen voor een voordeligere huurprijs. U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf €165,- per m2 per jaar.

Een receptie en bedrijfsrestaurant zijn reeds aanwezig

Diverse voorzieningen zijn beschikbaar binnen dit kantoorgebouw op Schiphol. Denk hierbij aan een professioneel bedrijfsrestaurant. De ligging van ‘Freightway’ is gunstig. Middels de snelwegen A4, A5 en A9 is het kantoorpand goed bereikbaar per auto.

Verantwoord ondernemen? Dit kantoor is ook per OV goed bereikbaar!

Ook per openbaar vervoer en per vliegtuig is de toegankelijkheid uitstekend. Treinstation Schiphol is per lijnbus te bereiken. De reistijd zal circa een kwartier zijn. Kantoorruimte huren nabij Schiphol Airport? Stop met zoeken en vraag gratis een rondleiding aan bij SKEPP!

Kantoorruimte beschikbaar nabij Schiphol Airport Flamingoweg 1-59 Schiphol Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat