Schiphol, Flamingoweg 1-59

Kantoorruimte huren aan de Flamingoweg (Schiphol)

Op zoek naar kantoorruimte op het terrein van Schiphol Airport? Dit representatieve kantoorpand is gelegen aan de Flamingoweg en draagt de naam ‘Freightway’. Dit vier bouwlagen tellende kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 14.685 m2 en staat hier sinds 1988 gevestigd op het bedrijventerrein. 

Huurprijzen

Naast kantoorruimte, kun je ook bedrijfsruimten huren binnen het kantoorpand op Schiphol. In overleg zijn hier flexibele huurtermijnen mogelijk, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn. Een langere huurtermijn kan zorgen voor een voordeligere huurprijs. Je huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf €165,- per m2 per jaar.

Receptie en bedrijfsrestaurant 

Diverse voorzieningen zijn beschikbaar binnen dit kantoorgebouw op Schiphol. Denk hierbij aan een professioneel bedrijfsrestaurant, waar jij elke dag jouw lunch kan halen. Ook zit er goede beveiliging op het pand en is er een receptie aanwezig die zorgt voor binnenkomende telefonie en de postverwerking. Mocht je ’s avonds je spullen zijn vergeten en deze willen ophalen? Kan dat het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand dat is gelegen op het bedrijventerrein van Schiphol. De dichtstbijzijnde bushalte is op 3 minuten loopafstand die je rechtstreeks naar het Treinstation Schiphol brengt, de reistijd zal circa een kwartier zijn. De opritten naar de snelweg zijn ook zeker gunstig, zo ben je al met 1,7 kilometer op de A4. Mocht je even lekker een uurtje frisse lucht willen halen kan dat natuurlijk met prachtig uitzicht op het vliegveld waar je dagelijks vliegtuigen ziet opstijgen en landen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Flamingoweg?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden die dit pand voor jou bied en is Schiphol de locatie die je zoekt. Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij plannen een rondleiding voor je in.

 

Kantoorruimte huren Schiphol, Flamingoweg 1-59 Flamingoweg 1-59 Schiphol Toplocatie!

1 beoordelingen Flamingoweg

De receptionisten zorgen altijd voor een vriendelijk ontvangst en ook helpen ze je in verschillende werkzaamheden, top!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!