Super deal

Van Helmontstraat 17-23, Rotterdam

3029AA Rotterdam

5 (5)
  • Toiletten

  • Glasvezel

  • 24/7 toegang

  • Airconditioning

  • Schoonmaak

  • Fietsenstalling

  • Beveiliging

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Van Helmontstraat (Nieuw Mathenesse)

Een leuke kantoorruimte huren aan de van Helmontstraat in Rotterdam? Dat kan! In dit fraaie kantoorpand, dat gebouwd is in 1927, zijn momenteel nog 2 kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het kantoorgebouw. Huurtermijnen zijn in dit kantoorgebouw bespreekbaar vanaf 2 maanden. Echter, een huurtermijn van tenminste 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. 

Huurprijzen, kantoor Van Helmontstraat, Rotterdam

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 5328 m2. Zoals gezegd zijn er momenteel nog 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een ruimte van 85 m2 en een ruimte van 52 m2. De grootste ruimte van 85 m2 is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €991,- inclusief servicekosten, terwijl de huurprijs van de ruimte van 52 m2 €667,- bedraagt, inclusief servicekosten. Denk jij dat één van deze ruimten perfect is voor jouw onderneming? Kom dan snel een keertje langs. 

Van Helmontstraat: een eigen pantry en 24/7 toegang 

In dit kantoorpand zijn de services en voorzieningen van topniveau! Zo beschikken beide beschikbare kantoorruimten over een eigen pantry, ideaal toch? Bovendien zitten kosten voor diverse services bij de huurprijs inbegrepen, onder andere de schoonmaakservice. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij het kantoorgebouw. Zo hoef jij ’s ochtends nooit eerst op zoek te gaan naar een parkeerplaats. 

Locatie en bereikbaarheid, Van Helmontstraat, Rotterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is perfect. De dichtstbijzijnde bushalte is Van Helmontstraat. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor de deur. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A20 het snelst op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke horecagelegenheden. Zo kun je na werktijd gezellig een potje poolen met collega’s bij Poolcafé Delfshaven. Dit café ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Helmontstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Van Helmontstraat, gelegen in de buurt Nieuw-Mathenesse? Plan dan vandaag nog een rondleiding in of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte te huur in creatief gebied te Rotterdam Van Helmontstraat 17-23 Rotterdam Toplocatie!

3D Viewer Van Helmontstraat

Klik om te activeren

5 beoordelingen Van Helmontstraat

Ligging is fraai zo dicht bij de haven

Mooi pand en veel mogelijkheden.

Dit is voor ons zeker een goede optie!

Grote hal en kantoorunits met veel opbergruimte.

De ruimtes zijn wat industrieel ingericht en ogen daardoor soms een beetje leeg/kaal.

Een iets warmere uitstraling had van mij gemogen maar verder ziet alles er wele heel netjes uit!

Een fijne werkplek met allemaal mede creatievelingen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!