Rotterdam, Schiekade 830

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kleine en grote kantoorruimte te huur in dit pand in Rotterdam

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan op deze prachtige centrumlocatie. Aan de Schiekade in Rotterdam huur je jouw eigen werkplek, ingerichte kantoorunit (vanaf 15 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2). Kantoorunits zijn hier te huur inclusief meubilair, internet en telefonie.

Vroegere kantoorpand van de Nationale Nederlanden in Rotterdam

Het kantoorpand ‘Nieuwe Nederlanden’ aan de Schiekade in Rotterdam heeft een totaal vloeroppervlak van 12.500 m2 en bestaat uit 4 verdiepingen. Vroeger deed het dienst als kantoor voor de Nationale Levensverzekeringen Bank. Het kantoorgebouw is tegenwoordig een bedrijfsverzamelgebouw, waar je profiteert van de handelsgeest van je medehuurders. Als je huurt in dit kantoorpand profiteer je van vele voorzieningen, waaronder gratis parkeren, schoonmaak en het ontvangen en doorverwijzen van bezoek.

Bepaal zelf de lengte van uw huurcontract

Je hebt hier de mogelijkheid om flexibel te huren maar ook om meerjarige huurcontracten aan te gaan. Binnen dit kantoorgebouw kun je daarnaast gebruik maken van vele ondersteunende services zoals telefoonbeantwoording, postverwerking en schoonmaak.

Huisvesting voor uw bedrijf aan de Schiekade in Rotterdam?

Wanneer je op zoek bent naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in Rotterdam, is dit een geschikt pand voor u. Dus neem contact op met SKEPP en vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan, zodat jij jouw nieuwe werkomgeving met eigen ogen kunt zien!

3D Viewer Schiekade

Klik om te activeren

5 beoordelingen Schiekade

Wij huren sinds vorige week drie kantoorkamers in dit pand.

Het is een heel gaaf, historisch gebouw met veel uitstraling. Wij zijn zelf een architectenbureau, dus de uitstraling en architectuur van ons kantoor is belangrijk. Een van de mooiste van Rotterdam!

Groot pand, veel mogelijkheden, maar voor ons helaas iets te ver boven budget.

Contact gehad met SKEPP over de mogelijkheden, netjes geholpen door Kas.

Mooie details van vroeger nog zichtbaar, zoals de ouderwetse glas-in-lood ramen

Van binnen mag het wat mij betreft een tikje moderner, al brengt de huidige inrichting ook wel een bepaalde sfeer met zich mee.

Verder lijkt het me een erg fraai pand om als bedrijf gevestigd te zitten, je zou er zeker weten iets heel moois van kunnen maken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!