Rotterdam Kralingen, Oostzeedijk 276

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 2.306 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Oostzeedijk in Rotterdam (Kralingen)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Oostzeedijk in Rotterdam Kralingen? Maar heb je nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit kantoorpand is gebouwd in 2003 en heeft een ideale ligging in Rotterdam, namelijk Kralingen-Crooswijk. Het is een representatief kantoorgebouw waar het aan services en faciliteiten niet ontbreekt. Nieuwsgierig naar de beschikbare kantoorruimten? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een toatle oppervlakte van 536 m2 beschikbaar voor de verhuur. Deze grote oppervlakte is verdeeld in 2 kantoorruimten op de 2e en 3e verdieping. Op de 2e verdieping is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 205 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €2306,-. Een verdieping hoger, op de 3e verdieping, vind je een kantoorruimte met een oppervlakte van 331, te huur voor €3723,- per maand. Deze verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar met de lift. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief service kosten. Benieuwd wat deze bedragen? Contacteer onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid en vergaderruimten

Wanneer je met je auto naar je kantoorruimte aan de Oostzeedijk in Rotterdam Kralingen rijdt, kun je vervolgens jouw auto parkeren in de parkeergarage. Deze grote parkeergarage heeft een capaciteit voor maar liefst 412 auto’s. Wil je hier graag gebruik van maken? Dit is mogelijk vanaf €125,- per maand. In het kantoorgebouw zijn meerdere vergaderruimten aanwezig. Ideaal wanneer je een presentatie wilt geven voor je klanten of een vergadering hebt met collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, op korte loopafstand bereik je verschillende winkels zoals de Supermarkt Coop. Het centrum van Rotterdam en de Markthal zijn ook binnen enkele minuten loopafstand vanaf jouw werkplek te bereiken. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde rijkswegen, zoals de A20 en A16. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het metro station Oostplein is bereikbaar op 1 minuut loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oostzeedijk in Rotterdam Kralingen?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Oostzeedijk in Rotterdam Kralingen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Oostzeedijk.

1 beoordelingen Oostzeedijk

Representatief kantoorpand aan Kralingen in Rotterdam!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!