Westblaak 90 - 92, Rotterdam Centrum

Kantoorruimte huren aan de Westblaak (Centrum)

In dit kantoorpand aan de Westblaak in Rotterdam huur je kantoorruimte op basis van flexibele huurvoorwaarden. Het betreft een kantoorgebouw uit 1978 met een totale gebruikersoppervlakte van 52.041 m2. Het kantoorpand biedt huisvesting aan diverse bedrijven, denk hierbij aan administratiekantoren, uitzendbureaus, adviesbureaus en incassobureaus. 

Huurprijzen, kantoor Westblaak, Rotterdam

De bezettingsgraad in dit kantoorpand ligt erg hoog. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 30 m2. De maandelijkse huurprijs van de ruimte van 30 m2 start bij €540,-. Dit aanbod is met name erg interessant voor startende ondernemers en jonge bedrijven. Als je besluit deze kantoorruimte te huren, dan huur je in het meest groene gebouw van Rotterdam, met vooruitstrevende technische installaties. 

Westblaak: 24/7 toegang en een pantry 

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Cool, zijn alle standaard voorzieningen en services inbegrepen. Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, wel zo prettig als jij het fijn vindt om iets langer door te werken. Daarnaast is er een pantry aanwezig en zitten de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning, wel zo prettig tijdens de warme zomerdagen. 

Locatie en bereikbaarheid, Westblaak, Rotterdam

Als jij het belangrijk vindt dat jouw kantoorpand in een gezellige omgeving staat, dan ben je hier aan het goede adres! In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je namelijk diverse restaurants, koffiebarretjes en lunchrooms. Zo kun je een heerlijk hapje eten bij Shabu Shabu of een heerlijk wijntje drinken bij Tiki’s. De bereikbaarheid van het kantoorpand zelf is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Beurs, vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A20, A13 en A15 in enkele minuten op kantoor. Een ideale locatie om te werken en om gasten te ontvangen dus. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak? 

Wil jij graag de ruimte van 30 m2 huren aan de Westblaak? Wees er dan snel bij, dit is namelijk een erg populaire locatie! Plan vandaag nog een rondleiding in en ontdek of een van deze ruimten geschikt is voor jouw onderneming. 

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Westblaak in Rotterdam Centrum

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Westblaak in Rotterdam Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Werkplekken huren op flexibele wijze in Rotterdam Westblaak 90 - 92 Rotterdam Centrum Toplocatie!

3D Viewer Westblaak

Klik om te activeren

7 beoordelingen Westblaak

Top kantoor, heb hier met veel plezier gebruik gemaakt van de geboden ruimte.

Prachtige centrale locatie in Rotterdam, ik ben enthousiast!

Op het eerste gezicht straalt het pand al professionaliteit uit. Het is ook nog eens goed bereikbaar

Ziet er netjes uit, zeker het overwegen waard om hier een werkplek te huren

Vele faciliteiten, de ruimtes zien er professioneel uit.

Zeer strak afgewerkt kantoorpand.

Zeer geschikt voor de wat meer corporate ondernemingen.

Dit kantoorpand lijkt me meer dan prima, alles ziet er super uit...

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat