Super deal

Weena 750

Kantoorruimte huren aan het Weena (Centrum)

Een eerste klas kantoor met een eerste klas service, dat kenmerkt de situatie binnen dit 125 meter hoge kantoorpand in Rotterdam. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1947 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van maar liefst 27.897 m2. 

Huurprijzen, kantoor Weena, Rotterdam

In dit kantoorpand zijn nog diverse ruimten te huur met een metrage van 500 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €9583,33. Deze ruimten huur je normaal gesproken voor een langere periode. Wil je toch liever voor de korte termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden. 

Weena: loungebar en luxueus restaurant 

Op de begane grond van dit kantoorgebouw vind je een luxueus restaurant met daarin een bar, een loungeruimte en maar liefst 200 zitplekken. Erg gunstig voor de pauzes, zakelijke afspraken of om gewoon even te relaxen. Daarnaast zijn er in het kantoorpand hostessen aanwezig die jou ondersteunen met diverse werkzaamheden. Zij zorgen bijvoorbeeld voor de ontvangst en het wegwijzen van bezoekers die bij jou langskomen. Bovendien zitten kosten voor beveiliging en schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Weena, Rotterdam

Over de locatie en bereikbaarheid van het kantoorpand hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rotterdam Centraal. Dit station ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Vanaf dit station zijn diverse verbindingen mogelijk met andere grote steden in Nederland. Daarnaast liggen de snelwegen A20 en A13 op slechts 10 minuten rijden van het kantoorpand. Deze goede bereikbaarheid maakt dat het een erg populaire locatie is om kantoorruimte te huren. Ook wat betreft de omgeving scoort dit kantoorpand erg hoog! Leuke restaurants als Salt & Tasty liggen op loopafstand van het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Weena?

Wil jij graag een grote kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan het Weena? Kom langs voor een rondleiding of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie. 

Kantoor huren op toplocatie naast Rotterdam Centraal! Weena 750 Rotterdam Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat