Rotterdam Alexander, Marshallweg 41

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Marshallweg in Rotterdam (Alexander)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam Alexander, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden voor je organisatie? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Marshallweg. Het kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwlagen en heeft een flexibele indeelbaarheid. De locatie van het kantoorpand is ideaal, het NS station en de metro liggen namelijk op zichtafstand. De beschikbare kantoorkamer wordt fraai opgeleverd en de services en faciliteiten in en rondom het object zijn goed georganiseerd. Benieuwd hoe het er hier van binnen uitziet? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er op de begane grond een kantoorruimte te huur van 70 m2. Het is een riante kantoorkamer was strak is afgewerkt. De kantoorkamer wordt leeg opgeleverd, je kunt dus zelf bepalen hoe je jouw nieuwe kantoorruimte er uit komt te zien. Heb je hier hulp bij nodig? SKEPP helpt je graag bij het inrichten van je kantoorruimte. Voor een maandelijks bedrag van €825,- huur jij de kantoorruimte aan de Marshallweg. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Marshallweg in Rotterdam Alexander brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorpand. Waaronder de 24/7 toegankelijkheid, ideaal dat jij zelf kunt bepalen wanneer je jouw werkdag begint en eindigt. Dus wanneer jij in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, is dit geen enkel probleem. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig, dit is altijd een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten en je lunch op de bergen in de koelkast.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven huur je een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie. Het is namelijk centraal gelegen midden op de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A20. Reis je liever met het openbaar vervoer? Zowel het treinstation als het metro- en busstation liggen op een korte loopafstand vanaf jouw werkplek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marshallweg in Rotterdam Alexander?

Wil jij graag weten hoe het is om een kantoorruimte te huren aan de Marshallweg in Rotterdam Alexander? Plan een rondleiding in en ontdek het zelf. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en we kijken gezamenlijk naar een geschikte datum en tijdstip. Ook voor al je vragen kun je terecht bij onze vastgoedconsultants. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in jouw zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Alexander.

Marshallweg 41 Marshallweg 41 Rotterdam Alexander Toplocatie!

2 beoordelingen Marshallweg

Prima kantoorruimte met voldoende faciliteiten om comfortabel te huren.

Een groot voordeel bij deze locatie is het parkeren, ideaal zo voor de deur!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!