Super deal

Kuifmees 50-58, Nieuwegein

3435RG Nieuwegein

Kantoorruimte huren op een zichtlocatie in Nieuwegein

Dit kantoorpand is gelegen aan de A2 in Nieuwegein, op loopafstand van de bushalte en daardoor uitstekend bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. In dit gebouw aan de Kuifmees in Nieuwegein zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Dankzij de centrale ligging in het land, is dit een zeer populaire locatie om te werken.

Een representatieve ontvangstruimte

Dit representatieve kantoorpand aan de Kuifmees in Nieuwegein kent een volledig vernieuwde entree. Het gebouw kent een moderne inrichting en de kantoorruimtes zijn volledig gemeubileerd. De kantoorruimtes beschikken over veel daglicht waardoor er in deze ruimtes een prettige werksfeer ontstaat. 

Voor ieder wat wils

De beschikbare kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond, eerste en derde verdieping. Een hekel aan traplopen? Dat zit je bij dit kantoorpand aan de Kuifmees in Nieuwegein aan het goede adres. Er is namelijk een lift aanwezig! De kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 27 m2 en door de moderne inrichting is het een plezier om hier te werken. Liever een grotere ruimte huren? Kantoorruimte op maat is al te huur voor maar €115,- per m2 per jaar.   

Onbeperkt koffie en thee! 

Als je besluit een kantoorruimte te huren, kun je gebruik maken van vele extra voorzieningen. Zo is er op de begane grond een volledig uitgeruste pantry aanwezig waar je gratis koffie en thee kunt pakken. Wat ook erg fijn is, is dat de schoonmaak van de algemene ruimtes is inbegrepen in de huurprijs. Daarnaast is het mogelijk om bij die kantoorpand aan de Kuifmees in Nieuwegein je eigen parkeerplek te huren. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje! 

De Kuifmees in Nieuwegein, een unieke zichtlocatie

Het pand is per auto uitstekend bereikbaar, aangezien het gelegen is op een unieke zichtlocatie direct aan de A2. Bovendien bevindt dit kantoorpand zich op slechts enkele minuten loopafstand van het bus- en tramstation. Vanaf hier ben je in een mum van tijd in het centrum van Utrecht. Overtuid van de mogelijkheden in dit kantoorpand? Neem dan snel een kijkje op deze locatie aan de Kuifmees in Nieuwegein. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen bij ons! 

Kantoorruimte te huur aan de Kuifmees in Nieuwegein Kuifmees 50-58 Nieuwegein Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat