IJsselstein, Swammerdamweg 16

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Swammerdamweg in IJsselstein

Ben jij opzoek naar een goed onderhouden kantoorruimte in IJsselstein met een moderne uitstraling? Dan is dit kantoorpand gelegen aan de Swammerdamweg helemaal wat voor jou. Het pand dat hier staat sinds 1995 heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1380 m2 en bestaat uit 3 verdiepingen.

Huurprijzen

Binnen dit kantoorpand zijn er al vele kantoorruimten verhuurd. Op dit moment zijn de volgende ruimten beschikbaar; 1 kantoorunit van 37 m2, een ruimte van 49m2. Zoals je op de plattegrond kunt zien zijn deze kantoorruimten naast elkaar gelegen. Je zou dus ook meerdere kantoorruimten kunnen huren zodat je over de gehele vleugel ruimte hebt. Voor een ruimte van 37 m2 betaal je maandelijks een bedrag van €595,-, een top prijs voor een mooi afgewerkte werkplek in IJsselstein. Ook beschikken deze ruimten over een eigen toilet en een pantry.

Goede schoonmaak, vergaderruimten en parkeergelegenheid

Buiten dat er super snelle internetverbinding is, zijn er ook nog vele andere services waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Zoals vergaderruimten, koffie en thee bij de aanwezige pantry, parkeergelegenheid en je kunt 7 dagen per week gebruik maken van jouw kantoorruimte. Wat ook zeker een pluspunt is binnen dit gebouw, is dat de schoonmaak van zowel de algemene als je eigen kantoorruimten wordt verzorgd, dit is toch ideaal?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is prima en te goed te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. Vanaf het kantoorgebouw gezien is de dichtstbijzijnde oprit van de snelweg de A-2 (Amsterdam – Maastricht). Mocht je met het openbaar vervoer reizen, dan hoef je maar 4 minuten te lopen vanaf de bushalte, Ewoud/Boerhaaveweg, naar je eigen kantoorkamer. Verder zijn er in de nabije omgeving veel restaurants, cafés en winkels te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Swammerdamweg in IJsselstein

Ben jij enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die dit kantoorpand met bijbehorende ruimten en services te bieden heeft? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder door bijvoorbeeld een rondleiding in te plannen, gratis (!) en geheel vrijblijvend aan de Swammerdamweg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!