Hoogeveen, Het Haagje 5

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan Het Haagje in Hoogeveen

Ben jij op zoek voor je organisatie naar een geschikte kantoorruimte in Hoogeveen, maar heb je nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan Het Haagje, gelegen aan een doorgaande weg op een mooie zichtlocatie. Je huurt hier een kantoorruimte in het zakelijke gedeelte van Hoogeveen en dichtbij het begin van de hoofd-winkelstraat. Zie jij het wel zitten om hier jouw bedrijf te vestigen op deze locatie? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 185 m2. Deze kantoorruimte wordt opgeleverd met systeemplafonds, elektrische schuifdeuren, glasvezel en een cv-installatie. Het is een representatieve kantoorruimte die te huur is voor een maandelijks bedrag van €1772,-. Ben je benieuwd welke huurvoorwaarden gekoppeld zijn aan deze kantoorruimte en of het daadwerkelijk bij jouw onderneming past? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

24/7 toegankelijkheid, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan Het Haagje in Hoogeveen maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om jouw eigen tijden te bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Handig op momenten wanneer je ’s avonds nog wat langer door wilt en in de weekenden de laatste werkzaamheden wilt afronden. Reis je met de auto naar je werkplek? Het kantoorpand heeft in totaal 20 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde. Daarnaast is het ook makkelijk om in de nabije omgeving te parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie. Verschillende rijkswegen zoals de A28 en A37 zijn makkelijk te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten reis jij al vanaf de afritten naar jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in dezelfde straat en heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Hoogeveen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan Het Haagje in Hoogeveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan Het Haagje in Hoogeveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan Het Haagje in Hoogeveen.

Het Haagje 5 Het Haagje 5 Hoogeveen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!