Zeverijnstraat 6, Hilversum

Kantoorruimte huren in dit business center in Hilversum!

In een business center in Hilversum kunt u kantoorruimte huren bij SKEPP. De kantoorruimtes zijn gelegen aan de Zeverijnstraat in Hilversum. Op deze toplocatie is het mogelijk om vanaf 20m2 kantoorruimte te huren vanaf €295,- per maand.

Een gemeentelijk monument als uw nieuwe thuishaven?

Het kantoorgebouw staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Het kantoorpand is gevestigd in een inspirerende omgeving en u bent van alle gemakken voorzien. U maakt in dit kantoorgebouw gebruik van de hoogwaardige services die worden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan een bemande receptie, met alle voordelen van dien. Daarnaast kunt u een lekkere kop koffie drinken in de koffiecorner en gebruik maken van de vergaderruimtes.

Ook een sportschool is aanwezig in dit kantoor in Hilversum

Er bevindt zich ook een sportschool in het kantoorgebouw. U huurt dus niet alleen maar vierkante meters, al deze services zitten bij de huurprijs inbegrepen. Qua bereikbaarheid is de ligging uitstekend, aangezien de uitvalsweg van Hilversum in de directe nabijheid gelegen is. Het Media Park is snel te bereiken.

Plan gewoon eens een rondleiding aan de Zeverijstraat in Hilversum!

Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en plan geheel vrijblijvend uw eigen rondleiding bij SKEPP!

Werkplekken huren vlak bij het Media Park in Hilversum Zeverijnstraat 6 Hilversum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!