Super deal

Hilversum, Orionlaan 62

1223 AJ Hilversum

Kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum

Zoek je een geschikte kantoorruimte in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit vrijstaande kantoorgebouw aan de Orionlaan. Het is een zelfstandig object in een rustige omgeving. Ondanks de rustige omgeving is het wel makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is een unieke locatie waar werken en tot rust komen samen komen. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 verschillende kantoorruimten beschikbaar. De grote kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1400,-. Daarnaast zijn er 2 kleinere kantoorkamers van 25 m2 beschikbaar voor €325,- per maand. Huur jij liever het hele object en wil je graag gebruik maken van de gehele oppervlakte? Ook dat is mogelijk! Je huurt dan 175 m2 voor een maandelijks bedrag van €1800,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een soepel huurcontract.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Orionlaan in Hilversum heb je veel vrijheid. Je hoeft namelijk niet rekening te houden met andere huurders wanneer je het object in zijn geheel huurt. Zo is er aan de voorzijde van het kantoorpand een parkeerplaats aanwezig met genoeg parkeerplekken. Handig voor jezelf om voor de deur te parkeren en natuurlijk voor eventuele klanten. Ook is het kantoorgebouw 24/7 toegankelijk. Je kunt flexibel je eigen werktijden indelen of dit nou in de avonduren of in het weekend is, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Ondanks dat het kantoorpand op een rustige locatie is gelegen, bereik je toch makkelijk met de auto verschillende snelwegen binnen enkele minuten. Zo liggen de A1 en A27 op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Hilversum.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Orionlaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Orionlaan in Hilversum? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en zorgen dat er een rondleiding wordt ingepland op een datum en tijdstip dat jou uit komt. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Orionlaan.

Orionlaan 62 Orionlaan 62 Hilversum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!