Hengelo (Ov), Lansinkesweg 4

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Lansinkesweg in Hengelo

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Lansinkesweg in Hengelo? En spreek jou dit kantoorgebouw erg aan? Kom dan snel een keer een kijkje nemen in dit kantoorpand uit 1937. Je huurt hier representatieve kantoorruimten vanaf 40 m2 voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding en een optimale bereikbaarheid. Daarnaast maken de voorzieningen het huren op deze locatie ook erg comfortabel.

Huurprijzen

In het kantoorpand heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren tussen de 40 m2 en 100 m2. Het is handig voor een startend bedrijf maar ook voor bedrijven die hard aan het groeien zijn. Door de flexibele inrichting zijn de kantoorunits makkelijk aan te passen, dat betekend dat je de style van jouw onderneming volledig terug kunt laten komen in de ruimte. Voor een kantoorkamer van 40 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €500,-. Zijn deze oppervlakten te klein en huur jij liever een grotere kantoorruimte? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden van deelverhuur.

Parkeergelegenheid, een pantry en receptie

Het huren van een kantoorruimte aan de Lansinkesweg in Hengelo brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Er is volop parkeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Bij binnenkomst tref je een bemande receptie aan, zij kunnen verschillende werkzaamheden zoals het verwerken van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie op zich nemen. Tussen je werkzaamheden door even een lekker kopje koffie/thee zetten? In de pantry zet je altijd een heerlijk en vers bakje!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het treinstation ligt namelijk op een korte loopafstand van slechts 2 minuten, vanuit hier bereik je makkelijk omliggende steden. Reis je liever met de auto naar je nieuwe werkplek? Binnen 7 minuten bereik jij verschillende rijkswegen zoals de A1 en A35.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Lansinkesweg in Hengelo?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Lansinkesweg in Hengelo? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het kantoorgebouw met eigen ogen. Heb jij hier hulp bij nodig? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Lansinkesweg.

Lansinkesweg 4 Lansinkesweg 4 Hengelo (Ov) Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!