Kantoorruimte huren Hengelo (Ov), Demmersweg 21 - 37

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Demmersweg 21 - 37 in Hengelo (Ov)

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 595 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 693 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 785 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 446 m2
  Huurprijs: € 5.310 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 541 m2
  Huurprijs: € 6.450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 581 m2
  Huurprijs: € 6.930 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Demmersweg in Hengelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hengelo maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Demmersweg in Hengelo. Hier heb je de mogelijkheid om op een toplocatie een kantoorruimte te huren op maat. Er zijn verschillende metrages beschikbaar in combinatie met een flexibele huur- en opzegtermijn. Ben jij nieuwsgierig naar wat dit kantoorpand jou te bieden heeft? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. 

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 16 m2, voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Huur je liever een kantoorruimte waar je wat meer ruimte hebt? Overweeg dan eens de kantoorruimte van 60 m2 te bezichtigen, €785,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 581 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €6450,-. Deze bedragen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar de overige mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Parkeergelegenheid en 24/7 toegang

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Demmersweg in Hengelo, kun je altijd jouw auto makkelijk en snel voor het kantoorgebouw parkeren. Er is namelijk een grote parkeerplaats aanwezig waar je een plekje kunt huren voor €350,- per persoon per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk voor haar huurders. Handig wanneer je graag ‘s avonds de laatste werkzaamheden wilt afronden of juist in het weekend wilt terug komen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het businesspark Westermaat met een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de dichtstbijzijnde snelweg is het slechts enkele minuten rijden en de bushalte is te bereiken op een korte loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Demmersweg in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Demmersweg 21 - 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen