Super deal

Snellius 1, Heerlen

6422RM Heerlen

Huur op flexibele wijze kantoorruimte in Heerlen-Limburg!

Bij SKEPP huurt u verschillende kantoorruimten aan de Snellius te Heerlen. Binnen dit moderne en onder architectuur gebouwde kantoorgebouw huurt u werkplekken, (ingerichte) kantoorunits of een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2.

24-uurs toegang tot uw eigen kantoor

Binnen dit kantoorpand in Heerlen is er sprake van een hoog servicelevel. Aanwezige services zijn bijvoorbeeld een bemande receptie, 24/7 toegang tot uw kantoor en een beveiligde parkeergarage.

Flexibel huren, kantoorunits te huur vanaf 30 m2

Huren binnen dit kantoorgebouw in Heerlen is flexibel maar ook voor de lange termijn huren is mogelijk. Hier zijn kantoorunits vanaf 30 m2 beschikbaar voor slechts €483,- per maand.

Een fantastische locatie nabij de grens met Duitsland

Dit kantoorpand is gelegen op het eerste grensoverschrijdende Business Park (Nederland & Duitsland), direct naast de A76. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan bij SKEPP!

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Snellius in Heerlen

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Snellius in Heerlen.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Flexibele werkplekken huren op landsgrens Heerlen Snellius 1 Heerlen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!