Kantoorruimte huren Heerlen, Oliemolenstraat 60

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oliemolenstraat 60 in Heerlen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 960 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oliemolenstraat in Heerlen

In dit kantoorpand aan de Oliemolenstraat in Heerlen kun jij binnenkort een prachtige kantoorruimte gaan huren. De kantoorruimtes zijn netjes en stijlvol afgewerkt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De kantoorruimte die momenteel beschikbaar is heeft een oppervlakte van 48m2 en deze huur jij al voor maar €960,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. De kantoorruimtes worden leeg opgeleverd. Hierdoor kun jij jouw nieuwe werkplek helemaal naar eigen wens inrichten. Wellicht biedt onze office planner tool een oplossing. Hiermee kun je de ruimte virtueel inrichten met stijlvol en hoogwaardig kantoormeubilair.

Fijne werkomstandigheden, voldoende parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Oliemolenstraat in Heerlen krijg jij de beschikking over verschillende hoogwaardige faciliteiten. De kantoorkamers zijn voorzien van veel daglicht en diverse gemakken. Rondom het kantoorpand zijn voldoende parkeerplekken voor jou en jouw bezoekers. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij zeer flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden. Voor het organiseren van een bijeenkomst groot of klein kun je gebruik maken van de representatieve vergaderruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een unieke locatie net buiten het centrum van Heerlen. In het prachtige groene park het Aambos. Jouw nieuwe werkplek is uitstekend te bereiken met de auto. Vanuit hier bereik je snel de op- en afritten van de A76 en A79. Daardoor heb jij een goede verbinding met diverse steden in de omgeving. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het Centraal Station Heerlen. In de omgeving zijn diverse bedrijven en experts gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Ook het gezellige en bruisende centrum van Heerlen kan uitkomst bieden tijdens of na een dag hard werken. Hier heb jij de keuze uit een breed aanbod winkels en horecagelegenheden.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Oliemolenstraat in Heerlen?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Oliemolenstraat in Heerlen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oliemolenstraat 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen