Kantoorruimte huren Haarlem, Waarderweg 33

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Waarderweg 33 in Haarlem

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 549 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 849 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 1.249 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 849 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Waarderweg in Haarlem

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan de Waarderweg in Haarlem. Neem dan snel een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde locatie net buiten het centrum van Haarlem. In dit kantoorpand zijn meerdere kantoorunits beschikbaar en de mogelijkheden zijn flexibel. Neem direct contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Het kantoorpand beschikt over 4 kantoorunits. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 38m2 en deze huur je al voor €549,- per maand. De andere kantoorunits hebben een oppervlakte van 90m2 en de kosten hiervan variëren van €849,- tot €1.549,- per maand. De hierboven benoemde kosten zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Heb je behoefte aan meer kantoorruimte dan is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorunits te combineren. Afhankelijk van de huurtermijn is een eventuele korting mogelijk. Wil je altijd zeker zijn van een eigen parkeerplek? Dan kun je een parkeerplek bij huren voor €59,- per maand.

nette pantry, een warm ontvangst en uitstekende werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Waarderweg in Haarlem worden vele wensen vervult. Bij binnenkomst worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de aanwezigheid van de receptie. Zij kunnen daarnaast diverse werkzaamheden van jou opzich nemen. Jij als huurder kunt gebruik maken van de aanwezige pantry. Dit is een fijne plek om even heerlijk te pauzeren en je eigen lunch klaar te maken. Tijdens jouw werkzaamheden geniet je van prettige werkomstandigheden het centrale verwarmingssysteem en de aanwezige airconditioning creëren de gewenste temperatuur. Het razendsnelle WiFi netwerk ondersteunt de online werkzaamheden. De kantoorkamers zijn voorzien van veel beglazing hierdoor geniet jij van veel daglicht op je werkplek. De kantoorkamers kunnen volledig turn-key worden opgeleverd maar je kunt er ook voor kiezen om jouw nieuwe werkplek zelf in te richten. Wellicht biedt onze Office Planner tool hierbij de helpende hand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op op het industrieterrein “Waarde polder”. Hier zijn diverse bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Centraal Station Haarlem is zowel met de bus als met de fiets snel te bereiken. Door de omliggende N-wegen rijdt je met de auto binnen een aantal minuten de A5, A9 of A22 op. Deze geven verbinding tot diverse grote steden in de omgeving. Haarlem kent een gezellig centrum met een breed aanbod winkels en horecagelegenheden dus ook voor een moment van ontspanning zit jij op deze locatie goed!

Kantoorruimte huren aan de Waarderweg in Haarlem

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Waarderweg in Haarlem? Neem dan snel een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het inplannen van een bezichtiging. Zodat jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Waarderweg 33

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen