Kleine Houtweg 113, Haarlem

Kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg (Haarlemmerhoutkwartier)

In dit rijksmonument, gelegen in de buurt Kleine Hout, kun jij kantoorruimte huren. Het betreft een kantoorpand uit 1750 met een totale gebruikersoppervlakte van 349 m2. Gelegen in een gezellige buurt met vele restaurants en bars rondom. Zo kun je ervoor kiezen om tijdens de lunch gezellig een kopje koffie te drinken bij Café de Egelantier. Momenteel zijn al diverse ondernemingen, waaronder een advocatenkantoor, gevestigd in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Kleine Houtweg, Haarlem

In dit reeds gerenoveerde kantoorpand zijn nog 2 grote kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een ruimte van 200 m2 en 160 m2. De huurprijs voor de ruimte van 200 m2 bedraagt €3750,- terwijl je voor de kleinere ruimte van 160 m2 maandelijks €2750,- betaalt. Deze 2 ruimten bevinden zich op de 1e en 2e verdieping.  

Kleine Houtweg: 24/7 toegang, schoonmaak en beveiliging

Dit kantoorgebouw is uiteraard voorzien van alle faciliteiten die een succesvol ondernemer zich wenst. Zo zijn de kantoorruimten 24/7 toegankelijk, is schoonmaak en beveiliging geregeld en is er overal draadloos, supersnel internet aanwezig. Indien gewenst kan de kantoorruimte gemeubileerd worden opgeleverd. Bovendien hebben alle ruimten een prachtig en vrij uitzicht op het park. Een unieke, inspirerende en persoonlijke werkomgeving. 

Locatie en bereikbaarheid, Kleine Houtweg, Haarlem

Dit kantoorpand ligt op een prachtige locatie in Haarlem in het Haarlemmerhoutkwartier. Het kantoorpand ligt tegenover het stadsbos 'de Haarlemmerhout' en is uitstekend bereikbaar. Het kantoorpand ligt op slechts 7 minuten van uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol, Alkmaar en Utrecht. Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand ook prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Dreef, vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine Houtweg? 

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren? Wees er dan snel bij! Dit is een erg populaire locatie in Haarlem. Plan vandaag nog een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem Kleine Houtweg 113 Haarlem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!