Kennemerplein 20

Moderne kantoorruimte te Haarlem met uitstekende bereikbaarheid beschikbaar!

Reist u graag en veel met het openbaar vervoer? Zoekt u daarnaast ook nog een werkplek of kantoorkamer in Haarlem? Dan kunt u niet om dit kantoorpand heen! Na een brand in 1994 dachten vele mensen dat dit kantoorgebouw niet meer te redden was, toch is het gerestaureerd en staat er inmiddels een representatieve kantoorvilla!

Bepaal zelf de lengte van uw huurcontract bij deze verhuurder

In dit kantoorgebouw in Haarlem is alles mogelijk. U vindt hier de kantoorruimte die bij u past, of u nu flexibel wilt huren of liever voor de lange termijn een huurovereenkomst aan gaat!

All-in kantoren te huur tegen een scherpe huurprijs

Als u besluit een (all-in) kantoorunit van 27 m2 te huren voor twee jaar, betaalt u slechts €521,- per maand. Een kantoorruimte van 35 m2 is te huur vanaf €665,- per maand, terwijl u een kantoor van 54 m2 huurt vanaf €1.032,- per maand. 

Maak gebruik van high-speed internet in dit kantoorpand

U maakt gebruik van high-speed internet en de algemene ruimten worden schoongemaakt. Tevens kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van een eigen parkeerplaats. Ook is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Met andere woorden: het servicelevel is hoog! 

U zoekt kantoorruimte in Haarlem? Kom hier werken!

Stop dan uw zoektocht, hier vindt u dé werkplek of kantoorkamer die aansluit bij uw wensen! Nog niet helemaal overtuigd of wilt u gewoon graag een kijkje nemen? Plan geheel vrijblijvend 24/7 een rondleiding in bij SKEPP. Rechts op deze pagina ziet u een menu en daar kunt u de rondleiding inplannen.

Werken naast een station? Huur kantoorruimte Haarlem! Kennemerplein 20 Haarlem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.